BONUS SHAKLEE- Ya Allah murah sungguh Rezeki dari-Mu

Pagi-pagi neh entry mama sangat2x la positif..
Da baca tajuk..mesti da tau kan...
ALHAMDULILLAH...
arini mama sangat gembira sehingga xabes2 tersenyum tengok bonus arini...
Mama betol2x xjangka sebenarnya dgn bonus sebanyak tuh...
Sebab sepanjang 6 bulan mama join Shaklee...
Bulan nie la paling banyak sekali bonus....

Wow...sangat2x teruja...
mb bonus mama xsetanding master atau leader yg lain
TApi sebagai org yg baru bermula dari bawah...
i'm really proud of myself...
sorry..ini bukan riak yer...
Mntak dijauhkan......mama juz nak positifkan diri aje...
hope xde yg salah paham yer...

Apepun...bagi yg belum berdaftar....
anda belum terlambat untuk meraih ganjaran shaklee
Sebab rezeki Allah ni luas....
memang terdapat ramai distributor shaklee di luar sana..
yg berlumba2x nak lariskan produk mereka sehingga merosakkan Market...

Tapi sebagai hamba Allah....
kita kene yakin bahawa rezeki Allah ada di mana2x aje....
Jadi xtimbul masalah persaingan dan barang xlaku...
Janji kita rajin berusaha...
Belajar dengan Upline anda...
Usaha dan Doa....
Insha Allah dipermudahkan segalanya....

Yang berminat...Jom daftar sekarang jugak yer...
Izinkan mama untuk jadi upline korang dan share ilmu yg mama perolehi YER
...
Ok..mama nak sambung tersenyum hingga next bonus!!!!
Jumpa anda di Puncak Kejayaan!!!!

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

PERJALANAN BERSAMA SHAKLEE-Bonus Naik Pangkat!!!!

Ingat lagi x yg mama pernah wat entry pasal kenaikan pangkat mama dalam biz shaklee???
Kalu xingat..leh bace kat sini yer...---->>>MUAHZ

Hah...best kan????
Mama start join Shaklee masa 21/12/2012
baru nak masuk 6 bulann.
Tapi Alhamdulillah rezeki yg Allah bagi...
Jap jer da dapat naik pangkat...

Tapi harini xnak citer bab naik pangkat da...
Juz nak citer cam ner yer mama leh terjebak dgn biz shaklee neh..

owh...kalu ikutkan..panjang sangat la citer...
cuma nak dipendekkan...
Mama neh memang minat gak wat biz...
Tapi secara on9 jela...
kalu secara face to face...mama failed la...
jenis pemalu dan mudah gelabah...huhuhh

So disebabkan minat...mama pernah wat biz jual baju budak sebelum neh...
Geram nak men-shopping baju Atiyyah...
last2x mama join biz secara dropship...
jual baju budak...jual tudung..jual gamat emas dan macam2x la...
Tapi semua cume sekejap...
sbb kekangan masa kan...mama ade keje opis hour kan...
susah nak beri komitmen pada biz...
lagipun sbb mama juz jual brg org ajer....jadi stok agak terbatas

Dipendekkan citer...
masa duk mengandungkan Ammar...
mama tercari2x supplement untuk produk kesihatan...
survey punye survey...jumpe shaklee...
Tapi time tuh xbeli pun..sbb terpedaya dgn harga shaklee yg mahal
dan sebab memang da tau mama bukan jnis mkn ubat...membazir jer katanya...
pastuh...sampai ke sudah...mama xmembeli.....

Sampai la bila da bersalim Ammar...
Pastu diuji dgn susu xbanyak...
badan ase xbertenaga...ase lemah ajer....
Mama pun survey lagi produk shaklee...
Lastly mama decide nak try produk neh sambil daftar ahli...
masa tuh daftar sbb nak mkn sndri aje...

Memang da takdir dan rezeki mama dgn shaklee agaknye...
sebab mama berjumpa dgn upline yg baik sgt...
Bermula daripada nak mkn sndri aje...
upline mama ajak mama wat biz...
mcm2x cara die ajar...dari A-z....
Daripada xberapa nak yakin dgn biz...
sampai yakin dah...lagi2x bile da koin grup dgn upline...
upe2nye ade lagi org lain yg jadi ahli gak...dan kami masing2x leh berbincang and belajar biz bsama2x...

Bermula dari situ...mama jadi berminat...
Start wat blog..wat fanpage...
Alhamdulillah..sehingga sekarang rezeki xputus2x...

Dan semalam....mama baru cash out duit dari shaklee...
Intensive kenaikan pangkat...
RM368 tau...bonus harian lain..bonus naik pangkat lain..
Syukur2 sgt2x dgn rezeki-Mu Ya Allah....
Dapat la menampung mana2 keperluan yg terkurang....

Pasneh target mama nak naik jadi Senior Supervisor plak...
Harapan semoga trus bjaya...
Insha Allah....

Kini mama da bergelar seorang leader, 
sudah tiba masanya utk mama membantu kawan2 lain 
utk sama2 menjana pendapatan bersama Shaklee. 
Sharing is caring, kan?
 Semoga bila mama memudahkan jalan orang lain, 
Allah permudahkan jalan mama pulak. 

You are Welcoming to join our Awesome Group! 
Selain kita mampu menjaga kesihatan dalam masa yg sama 
kita mampu menjana pendapatan utk keluarga kita..

*******************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

BELI DENGAN HARGA AHLI????

 

Topic hangat harini...
Ramai sangat yg duk search kat link mama untk belian secara member price...

Ok...mama nak gtau cikit yer...
Sebenarnya harga ahli adalah harga istimewa untuk ahli saja...
Yela..kalu kita nak beli brg dgn harga murah...
mesti lah kita kene jadi ahli kan???
Jadi tujuan kita jadi ahli sebab nak dapat harga murah la kan???

Ade paham kat situ???
Dan lagi..ada beza antara harga ahli dan harga pasaran...
Ape tujuan die???erm...
mesti lah ade sebab...
Contoh cam mama...mama jadi ahli shaklee sbb nak mkan sndri dan nak tambah pendapatan keluarga...
Jadi kalu mama jual harga ahli...harga yg mama seniri dpat dgn shaklee...
so cam ner mama nak dapat untung????

Sebab tuh wujudnya harga ahli dan harga pasaran...
supaya org yg jadi ahli dapat kelebihan beli brg dgn harga diskaun..
dan supaya org yg nak wat biz dapat untung ckit2x...

Itu ajer...
Tapi xpela...mama memahami...kekadang kalu nak beli brangan secara set...
memang mahal dan beratus kene keluarkan...
so mama pun xnak jadi manusia tamak...
Mane yg xmampu...mama nak membantu...
Jadi sekiranya ade sahabat mama...
yg nak beli barangan Euphoria Set Shaklee...
mama akan bagi dengan harga ahli...
Tapi pos akan jadi RM 10 untuk penghantaran ke Seluruh Semenanjung...
Dan RM 20 untuk pos ke Sabah Sarawak.....
Penghantaran menggunakan kurier cityLink yer...

Jadi sekarang dah xde kekeliruan lagi ek...
KAlu nak order...leh la hubungi mama...
Sebab walaupun mama xjual dgn harga ahli...
TApi mama tetap akan bg dengan harga istimewa...

ok..peace!!!!
Selamat bershopping!!!


*******************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

PROMO JUN 2013-MEAL SHAKE BELI 6+1

Bulan Jun da Tiba...
Pejam celik pejam celik...
da hampir nak masuk ramadhan la....
Sape yg xganti pose...silalah yer.. ( temasuk mama atiyyah T-T)
Wow...Shaklee neh macam tau2x aje yer...
wat promo MEAL SHAKE secara besar2an cam neh dekat2x dgn bulan pose...
Untung kan???
Beli 6 percuma 1...
Sangat berbaloi sebab jimat dan dapat free 1 tin plak...
Tau x..ape kaitan ramadhan dgn MEal shake???
erm...sebab.. MEal shake kan produk terbaik untuk mereka yg berpose...
Yela pemberi tenaga sepanjang hari...
Bila minum mealshake campur dgn ESP time sahur...
Memang xterasa kita pose sepanjang hari...
BAdan ase bertenaga ajer...
Aktiviti harian pun tek tergugat...
SO sempena promosi meal shake neh...
sape2x nak harga promosi...
sila SMS mama atiyyah yer....

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink