BELI DENGAN HARGA AHLI????

 

Topic hangat harini...
Ramai sangat yg duk search kat link mama untk belian secara member price...

Ok...mama nak gtau cikit yer...
Sebenarnya harga ahli adalah harga istimewa untuk ahli saja...
Yela..kalu kita nak beli brg dgn harga murah...
mesti lah kita kene jadi ahli kan???
Jadi tujuan kita jadi ahli sebab nak dapat harga murah la kan???

Ade paham kat situ???
Dan lagi..ada beza antara harga ahli dan harga pasaran...
Ape tujuan die???erm...
mesti lah ade sebab...
Contoh cam mama...mama jadi ahli shaklee sbb nak mkan sndri dan nak tambah pendapatan keluarga...
Jadi kalu mama jual harga ahli...harga yg mama seniri dpat dgn shaklee...
so cam ner mama nak dapat untung????

Sebab tuh wujudnya harga ahli dan harga pasaran...
supaya org yg jadi ahli dapat kelebihan beli brg dgn harga diskaun..
dan supaya org yg nak wat biz dapat untung ckit2x...

Itu ajer...
Tapi xpela...mama memahami...kekadang kalu nak beli brangan secara set...
memang mahal dan beratus kene keluarkan...
so mama pun xnak jadi manusia tamak...
Mane yg xmampu...mama nak membantu...
Jadi sekiranya ade sahabat mama...
yg nak beli barangan Euphoria Set Shaklee...
mama akan bagi dengan harga ahli...
Tapi pos akan jadi RM 10 untuk penghantaran ke Seluruh Semenanjung...
Dan RM 20 untuk pos ke Sabah Sarawak.....
Penghantaran menggunakan kurier cityLink yer...

Jadi sekarang dah xde kekeliruan lagi ek...
KAlu nak order...leh la hubungi mama...
Sebab walaupun mama xjual dgn harga ahli...
TApi mama tetap akan bg dengan harga istimewa...

ok..peace!!!!
Selamat bershopping!!!


*******************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink