BONUS SHAKLEE- Ya Allah murah sungguh Rezeki dari-Mu

Pagi-pagi neh entry mama sangat2x la positif..
Da baca tajuk..mesti da tau kan...
ALHAMDULILLAH...
arini mama sangat gembira sehingga xabes2 tersenyum tengok bonus arini...
Mama betol2x xjangka sebenarnya dgn bonus sebanyak tuh...
Sebab sepanjang 6 bulan mama join Shaklee...
Bulan nie la paling banyak sekali bonus....

Wow...sangat2x teruja...
mb bonus mama xsetanding master atau leader yg lain
TApi sebagai org yg baru bermula dari bawah...
i'm really proud of myself...
sorry..ini bukan riak yer...
Mntak dijauhkan......mama juz nak positifkan diri aje...
hope xde yg salah paham yer...

Apepun...bagi yg belum berdaftar....
anda belum terlambat untuk meraih ganjaran shaklee
Sebab rezeki Allah ni luas....
memang terdapat ramai distributor shaklee di luar sana..
yg berlumba2x nak lariskan produk mereka sehingga merosakkan Market...

Tapi sebagai hamba Allah....
kita kene yakin bahawa rezeki Allah ada di mana2x aje....
Jadi xtimbul masalah persaingan dan barang xlaku...
Janji kita rajin berusaha...
Belajar dengan Upline anda...
Usaha dan Doa....
Insha Allah dipermudahkan segalanya....

Yang berminat...Jom daftar sekarang jugak yer...
Izinkan mama untuk jadi upline korang dan share ilmu yg mama perolehi YER
...
Ok..mama nak sambung tersenyum hingga next bonus!!!!
Jumpa anda di Puncak Kejayaan!!!!

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink