KERJA BARU EMPAT BULAN DA DAPAT NAIK PANGKAT SUPERVISOR!!!!!


Hye...selamat HARI PEKERJA  untuk sume yg bekerja yer...
tak kira keje sendiri ke...kerajaan ke..swasta ker atau keje kat umah jer as suri rumah....
keje jugak tau...

So arini sume leh la bcuti...
xpayah masak..xpayah kemas umah..xpayah jaga anak...
erk..boley ker???huhuhuhu....

ok...xnak citer panjang2x ok...
Arini sempena hari bekerja...saya nak umumkan pada sume...
Alhamdulillah...saya da berjaya dinaikkan pangkat...

Bersyukur sangat2x sebab keje xsampai 4 bulan pun...
pastu xsusah pun keje saya...
duk umah mengadap laptop dan online ajer...
Da dapat promotion dari boss untuk naik pangkat jadi supervisor...
Syukurx2 sangat2x....

Eh...korang confius ker???
xpercaya ek???
huh..mane ade yg nak percaya kan....
keje bertahun  dgn kerajaan dan swasta pun ...
belum tentu lagi leh nek pangakat...
pastu bukannye senang..macam2x kene wat...
overtime....onkol,,,,eh..xpercaya ek???
hehehehe...ok2x..ok...mama xtipu tau...
memang mama da dinaikkan pangkat dari pengedar produk shaklee kepada supervisor shaklee...
dua kali tangga gaji aka jawatan mama tau...
sepatutunya dari pengedar akan naik jadi pembantu supervisor...
Tapi alhamdulillah...mama dapat tawaran jadi supervisor trus....

Sumenye hasil rezeki dari SHAKLEE dan dgn izin ALLAH TAALA...
Tanpa bantuan dari-NYA....xmungkin la kan leh capai target sepantas neh....
Mama sangat2x bersyukur sebab yela..xsgka leh berkembang sampai mcam neh...

Pada awalnye mama register ahli shaklee neh juz nak wat makan sendiri ajer...
Tapi galakkan dari bos mama...mama belajar cikit2x ttg biz shaklee...
Dan sekarang....Alhamdulillah..berbaloi gak usaha mama....

Iye..memang betol...bila da naik pangkat neh...
cabaran dan tugas mama akan semakin menigkat dan mencabar...
Tapi INSHA ALLAH dengan bimbingan dan galakkan dari grup biz....
sumenye akan jadi mudah....

mama sangat bertuah sebab dipertemukan dgn boss dan grup yg baik dari shaklee...
'Kami sume bekerja seperti satu family...
mana xpaham akan dibimbing....
mana yg susah akan dibantu...
xde istilah ko nak kaya...ko wat la sendiri....kalu aku ajar ko..nnti ko kaya...aku xdapat pape...

NO!!NO!!NO!!!!

dalam grup kami...sume yg susah kan jadi mudah...
yg xkenal...leh saling berkenalan dan yg xpandai akan diajar dgn penuh kasih sayang...
mengerattkan silaturrahim sesama kami sume...
dan paling best...semua akan merasa bonus dan gaji masing2x setiap bulan atas usahasama dari semua...

so...korang xnak try ker???
percayalah..xrugi pun tau...
Cume dgn rm 65 + rm 10 (postage) seumur hidup...
korang dapat pulangan dan ganjaran yg lumayan....
so sape2x yg ase bersemngat dan xteragak2x nak join biz...
apekata trus sms/wassap mama 019 6477482
Jadi pengedar shaklee dan rasai sendiri perbezaannya...

kalu yg dah ade kerja..leh jadikan sebagai sbg kerja sampingan...
mama sendiri keje dgn gomen...
dan Alhamdulilllah...sekarang setiap bulan mama dapat gaji 2x sebulan dari 2 company berbeza...

so xnak da taippanjang2x...
kalu serius leh trus hubungi mama...
yg penting bila join biz neh...
pastikan anda adalah orang yg 
JUJUR... RAJIN... SABAR.... dan mahu BELAJAR...
Selebihnya kita kan bantu...
that all...wassalam...

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer...
 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

1 comment:

nawalhusna nuawi said...

Klu nak naik pangkat tu mmg kena ada downline ke sis? Atau ikut jualan kita?
Hehheeh

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink