CLEARANSE STOCK SHAKLEE

Hye semua....
Sorry da lama xupdate pasal info vitamin...
sekarang bz ckit la sejak keje kat Klinik...
Tak de masa nak update info baru....
Cuma arini mama nak inform...
kalau da sape2 nak beli produk shaklee...
leh wasap ya...
Ada beberapa stok vitamin kat umah....
mama nak abeskan stok...
so mama nak lelong murah2 aje...
TAPI noted ya....Hanya beberapa jenis vitamin yang kat umah...
Sebab nak abeskan stok lama...Nak amek stok baru....
Sape2x berminat boleh wasap mama....
019 6477482
Berikan kata laluan "CLEARANCE STOK SHAKLEE"
So nanti mama akan bagi senarai vitamin berserta harga lelong....
Image result for clearance stock
Jangan ketinggalan ya...
Sapa Cepat dia dapat!!!!
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥:Fanpage : AR Rayyan_Umairah 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 011-32554982

HUBUNGI MAMA ATIYYAH

Hye semua....
Rindunya kat blog nie...
Asenya da lama sangat mama xupdate blog....
Berbulan2 asenya....

Maaf la yer semua...
Ada masa..mama ase down sangat..sampai abaikan blog nie...
But now im Back...
Insha Allah akan terus aktif lagi...
especially dalam bidang shaklee nie....

Apepun..arini mama juz nak update...
If korang ada sebarang pertanyaan or nak order Shaklee...
Mohon wasap ke number baru mama ya...
011 32554982....
Semua nombor2 lama.....mama da xguna...
Jadi mintak maaf pada yg wasap kat nombor celcom sbb mama xdpt respon...

oh ya...kebetulan da update kat sini...
Mama nak remind semua....
Pasal Loose pack untuk Shaklee...

iye..mama akui memang mama ada cakap mama jual pek ekonomi shaklee...
Tapi perlu diingatkan bahawa mama hanya menjual pek ekonomi dalam bentuk Set...
Macam SET C- SET BERPANTANG


Mama xjual ya vitamin dengan harga loose....
Sebab ada yg wasap tanya diorang cakap mama jual dengan harga loose...

NApa xjual dengan LOOSE???
sebab bg mama xberbaloi korang beli secara loose...
xpadan dengan harga dan kuantiti yg korang dapat...
Memang untung bagi mama tapi rugi bagi korang...
So lebey baik korang beli 1 botol terus....

Displaying IMG-20141220-WA0008.jpg
Ni Bukan dari Blog MAMA ya!!!!!

KECUALI kalau korang nak beli dalam bentuk SET...
mama memang galakkan la bagi yg baru nak try or xcukup badget...

ok clear??
So pasni xmau marah2 sebab ingat mama cakap pusing2x...
mama nak kasi penerangan panjang lebar...

Apepun..jangan lupa....
Nak sms atau wasap sila la ke number ini yer....
011 32554982....

wassalam......

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥:Fanpage : Atiyyah Ar Rayyan Collection
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 011-32554982

PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE

Salam semua kepada pelanggan mama atiyyah..
Arini mama nak wat pengumuman untuk korang semua...
Bagi memudahkan pembelian Shaklee secara Online...
Harini mama nak share dengan korang semua...
Blog khusus mama iaitu blog PERMATA DEHEARTY

Dalam blog tersebut...
Mama da sediakan perkhidmatan E-Chart yg mana korang boleh terus direct order shaklee secara online...
Korang juga akan terus tahu harga dan postage untuk barang yg di-order...
Cuma pastikan korang sms/Wasap mama dahule sebelum membuat sebarang pembayaran...
Sebab kekadang ada stok yg x available kat Cawangan Shaklee..
Tapi pas korang dapat maklum balas dari mama leh terus wat bayaran dan jangan lupe copypaste atau printscreen bukti pembayaran...
Dan terus isi maklumat yg diminta...

owh yer...
sistem E-chart kat blog mama dan segala isi kandungannya adalah milik peribadi mama..
Dan ia bukan laman web rasmi SHAKLEE...

kalu nak beli secara online dari laman shaklee...
Mudah sahaja..
Hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee dan anda akan dapat ID serta Password untuk log in..
Nak tau lebey lanjut...
Leh hubungi mama yer...


Belian online...
SIla Klik Gambar yer...
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
♥ Fb : Wa Hasan 
 ♥:Fanpage : Ar Rayyan_Umairah 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

SET GEMUK SHAKLEE

Terlalu kurus????
Jom dapatkan supplement shaklee
Anda terlalu kurus???
Tahukah anda....
Dalam pada kita sibuk mencari produk kuruskan badan..masih ramai insan di luar sana yang mencari produk untuk MENGGEMUKKAN badan....
Dah macam produk yang digunakan..namum tak memberikan sebarang hasilnya...


BERITA BAIK!!!!!
Sekiranya anda atau kenalan anda sedang mencari produk untuk menambahkan selera makan dan berat badan...di sinilah tempatnya...

SET GEMUK dari shaklee memang terbaik...
Dah ramai yang guna..alhamdulillah sangat membantu...
selain untuk gemukkan badan..set nie juga bagus untuk masalah alahan/mabuk ketika mengandung dan sesuai untuk mereka yg menjaga kesihatan diri...


Order sekarang jugak sebelum terlambat!!!!


Sms/WA: 019 6477482

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli  Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

MEALSHAKE- ATASI MASALAH SEMBELIT KANAK-KANAK

Hye..da lame xupdate blog kan???
Bz la weh..minggu neh banyak tol keje...
Nak update blog pun xsempat...
Ok..kali neh nak citer ckit pasal masalah sembelit...
Tau x ape sembelit tuh???
Sebelum neh dalam entey HERB LAX
mama da citer pasal sembelit...
So xperlu la nak citer panjang lebor lagi eh...
Cuma kali neh mama nak citer masalah sembelit dalam kalangan kanak2x...
Huh..sape2 yg ade anak kecik yg bmasalah sembelit...
mesti seksa kan..bukan seksa sbb ape...
seksa sbb xtahan duk tgok anak meneran nak berak tapi xkeluar2x...
Macam mama sendiri...
Anak mama Ar Rayyan memang xde masalah sembelit..
Yg tuh..terlebey lawas la plak...
siap da tau..pagi2x dgn malam mesti Yak punye...
Tapi kakak...Kadang2x ade gak masalah sembelit neh...
Duk  cakap die Yak...Tapi tengok xde papepun...
Upenye die kene Yak keras plak...
merah muka2x duk menahan sakit...
So entry kali neh...mama nak syor pade ibu2x kat luar sana...
If anak2x korang ade masalh sembelit...
Plz la try dulu perubatan kampung...
ataupun amek ajer Mealshake dari shaklee...
Jangan terus nak direct g hospital...g klinik...
Terus terang cakap...Bukan bagus sangat pun ubat2x neh...
Kalu ade cara lain..try dulu...Tapi if memang da serius memang kene amek la ubat Hospital...huhuhhu..
APE YG BEST TTG MEALSHAKE???
Sila Double klik gambar kalu nak lebey Clear

Ok la..mama selitkan jugak testimoni dari pengguna yang telah berjaya dengan Mealshake yer...
sO..JOM ORDER MEALSHAKE LAJU2X YER..HEHEEHE
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink
×
blogger tipsblogger templatesWidget