WOMEN DESIREE CREAM - WD


Image result for WOMEN DESIREE CREAM


Adakah anda mengimpikan kulit yang putih dan bersih tanpa jerawat??
Sampai bilakah lagi anda mahu jerawat menghantui hidup anda??

Ingin menyelesaikan masalah jerawat di wajah anda dengan cara yang mudah dan selamat??

Nak MENCEGAH masalah kulit di wajah anda dengan BERKESAN??
WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM dihasilkan daripada formulasi khas menggunakan BIO teknologi khas yang dapat meresap terus ke dalam kulit!!

Hanya calitan dari botol jar WDEC dan sapuan nipis ke permukaan kulit!!
Kawan2 saya sudah jatuh cinta dengannya! ^__^

Image result for WOMEN DESIREE CREAM

DEALER DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA

10 PCS RM450


CIRI-CIRI WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM

✔ BUKAN SKINCARE, BUKAN SUPPLEMENT, BUKAN PIL
✔ Color : White
✔ Testur : Likat dan tak tumpah
✔ Perkilangan Bertaraf GMP
✔ LULUS KKM 🎀 Keluaran BUMIPUTERA
✔ Buatan MALAYSIA
✔ Selamat untuk ibu menyusu
✔ Selamat untuk ibu mengandung
✔ 15 gm (Utk kegunaan 3-5 Minggu)

BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA BIASA
RM 95.00 SM/RM 100.00 SS

HARGA PROMOSI RAYA 2017
RM 75.00 SM/RM 80.00 SS
FREE POSTAGE!


SMS/WHATSAPP KE 018-9090641
(STRICTLY NO CALL)

DEALER WOMEN DESIREE CREAM


hye....lamanya rasa tak bersiaran...
Maaf la..sejak anak da tiga nie....
Mama kesuntukan waktu nak update status...

Ok la....Entry yang nie...
Mama nak bagitau nie...
Sekarang mama da tambah produk untuk dijual..hehehe..

Namanya Women Desiree Cream...
Maybe ramai da penah dengar kan..
Sebab  produk ni memang tengah HOT sekarang di pasaran..

Related image

Krim kecil tapi banyak fungsinya..
Sangat digalakkan untuk korang semua miliki sebotol di rumah..
Yela...malang tak berbau kan..
Kadang ada anak cedera ke...Sakit gigi ker..Sakit mata ke..
Leh la sapu..Insya Allah ada kesannya..

Lagi best..
krim ni direka khas untuk wanita yang nak cantik..
Mantap dalaman luaran dan sihat..

Next entry mama citer secara mendalam kebaikan krim ni ya :-)

CLEARANSE STOCK SHAKLEE

Hye semua....
Sorry da lama xupdate pasal info vitamin...
sekarang bz ckit la sejak keje kat Klinik...
Tak de masa nak update info baru....
Cuma arini mama nak inform...
kalau da sape2 nak beli produk shaklee...
leh wasap ya...
Ada beberapa stok vitamin kat umah....
mama nak abeskan stok...
so mama nak lelong murah2 aje...
TAPI noted ya....Hanya beberapa jenis vitamin yang kat umah...
Sebab nak abeskan stok lama...Nak amek stok baru....
Sape2x berminat boleh wasap mama....
019 6477482
Berikan kata laluan "CLEARANCE STOK SHAKLEE"
So nanti mama akan bagi senarai vitamin berserta harga lelong....
Image result for clearance stock
Jangan ketinggalan ya...
Sapa Cepat dia dapat!!!!
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥:Fanpage : AR Rayyan_Umairah 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 011-32554982

HUBUNGI MAMA ATIYYAH

Hye semua....
Rindunya kat blog nie...
Asenya da lama sangat mama xupdate blog....
Berbulan2 asenya....

Maaf la yer semua...
Ada masa..mama ase down sangat..sampai abaikan blog nie...
But now im Back...
Insha Allah akan terus aktif lagi...
especially dalam bidang shaklee nie....

Apepun..arini mama juz nak update...
If korang ada sebarang pertanyaan or nak order Shaklee...
Mohon wasap ke number baru mama ya...
011 32554982....
Semua nombor2 lama.....mama da xguna...
Jadi mintak maaf pada yg wasap kat nombor celcom sbb mama xdpt respon...

oh ya...kebetulan da update kat sini...
Mama nak remind semua....
Pasal Loose pack untuk Shaklee...

iye..mama akui memang mama ada cakap mama jual pek ekonomi shaklee...
Tapi perlu diingatkan bahawa mama hanya menjual pek ekonomi dalam bentuk Set...
Macam SET C- SET BERPANTANG


Mama xjual ya vitamin dengan harga loose....
Sebab ada yg wasap tanya diorang cakap mama jual dengan harga loose...

NApa xjual dengan LOOSE???
sebab bg mama xberbaloi korang beli secara loose...
xpadan dengan harga dan kuantiti yg korang dapat...
Memang untung bagi mama tapi rugi bagi korang...
So lebey baik korang beli 1 botol terus....

Displaying IMG-20141220-WA0008.jpg
Ni Bukan dari Blog MAMA ya!!!!!

KECUALI kalau korang nak beli dalam bentuk SET...
mama memang galakkan la bagi yg baru nak try or xcukup badget...

ok clear??
So pasni xmau marah2 sebab ingat mama cakap pusing2x...
mama nak kasi penerangan panjang lebar...

Apepun..jangan lupa....
Nak sms atau wasap sila la ke number ini yer....
011 32554982....

wassalam......

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥:Fanpage : Atiyyah Ar Rayyan Collection
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 011-32554982

PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE

Salam semua kepada pelanggan mama atiyyah..
Arini mama nak wat pengumuman untuk korang semua...
Bagi memudahkan pembelian Shaklee secara Online...
Harini mama nak share dengan korang semua...
Blog khusus mama iaitu blog PERMATA DEHEARTY

Dalam blog tersebut...
Mama da sediakan perkhidmatan E-Chart yg mana korang boleh terus direct order shaklee secara online...
Korang juga akan terus tahu harga dan postage untuk barang yg di-order...
Cuma pastikan korang sms/Wasap mama dahule sebelum membuat sebarang pembayaran...
Sebab kekadang ada stok yg x available kat Cawangan Shaklee..
Tapi pas korang dapat maklum balas dari mama leh terus wat bayaran dan jangan lupe copypaste atau printscreen bukti pembayaran...
Dan terus isi maklumat yg diminta...

owh yer...
sistem E-chart kat blog mama dan segala isi kandungannya adalah milik peribadi mama..
Dan ia bukan laman web rasmi SHAKLEE...

kalu nak beli secara online dari laman shaklee...
Mudah sahaja..
Hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee dan anda akan dapat ID serta Password untuk log in..
Nak tau lebey lanjut...
Leh hubungi mama yer...


Belian online...
SIla Klik Gambar yer...
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
♥ Fb : Wa Hasan 
 ♥:Fanpage : Ar Rayyan_Umairah 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink