PERCUMA MEALSHAKE BULAN MEI 2014

Yeah...tak tipu punye...
Arini ari jumaat....mama cakap betol....
Bulan neh korang akan dapat sebotol mealshake PERCUMA TAU...
Tapi dengan syarat...korang beli 6 botol...
memang akan dapat free...


Berbaloi...bukan susah pun...
kalu ase banyak...korang kumpul la dengan member2x ker sedara ker...
Beli sorang dua...ha..kan da jimat...
Tapi kalu xnak beli 6...
Korang xkan dpat FREE la sebotol...
Tapi korang akan dapat harga istimewa dari mama if beli Dua botol ajer...
Dapat FREE pos lagi....
wah...jimat RM10 kat situ....
Jadi cepat2x wat order sekarang yer...
Sebelum harga istimewa neh berakhir dan berlalu begitu ajer...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

1 comment:

Anonymous said...

sya nak tanya ketiga produk untuk naikkan berat bdan tu berapa yaa?nk tau jugak pek ekonomi tu mcm mna?

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink