MEALSHAKE- ATASI MASALAH SEMBELIT KANAK-KANAK

Hye..da lame xupdate blog kan???
Bz la weh..minggu neh banyak tol keje...
Nak update blog pun xsempat...
Ok..kali neh nak citer ckit pasal masalah sembelit...
Tau x ape sembelit tuh???
Sebelum neh dalam entey HERB LAX
mama da citer pasal sembelit...
So xperlu la nak citer panjang lebor lagi eh...
Cuma kali neh mama nak citer masalah sembelit dalam kalangan kanak2x...
Huh..sape2 yg ade anak kecik yg bmasalah sembelit...
mesti seksa kan..bukan seksa sbb ape...
seksa sbb xtahan duk tgok anak meneran nak berak tapi xkeluar2x...
Macam mama sendiri...
Anak mama Ar Rayyan memang xde masalah sembelit..
Yg tuh..terlebey lawas la plak...
siap da tau..pagi2x dgn malam mesti Yak punye...
Tapi kakak...Kadang2x ade gak masalah sembelit neh...
Duk  cakap die Yak...Tapi tengok xde papepun...
Upenye die kene Yak keras plak...
merah muka2x duk menahan sakit...
So entry kali neh...mama nak syor pade ibu2x kat luar sana...
If anak2x korang ade masalh sembelit...
Plz la try dulu perubatan kampung...
ataupun amek ajer Mealshake dari shaklee...
Jangan terus nak direct g hospital...g klinik...
Terus terang cakap...Bukan bagus sangat pun ubat2x neh...
Kalu ade cara lain..try dulu...Tapi if memang da serius memang kene amek la ubat Hospital...huhuhhu..
APE YG BEST TTG MEALSHAKE???
Sila Double klik gambar kalu nak lebey Clear

Ok la..mama selitkan jugak testimoni dari pengguna yang telah berjaya dengan Mealshake yer...
sO..JOM ORDER MEALSHAKE LAJU2X YER..HEHEEHE
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink