HERB LAX UNTUK MASALAH SEMBELIT DAN SISTEM PENCERNAAN

Tahukah anda bahawa apabila sembelit...pelbagai masalah akan timbul??
Sembelit ialah pergerakan usus yang tidak kerap atau yang tidak selesa. Pergerakan usus mungkin kecil, keras atau kering. 

Seseorang dikatakan mengalami sembelit jika ia membuang air besar hanya dua kali dalam seminggu atau kurang daripada itu dan dikaitkan dengan peneranan ketika membuang air besar. Sembelit adalah lebih biasa di kalangan wanita.

Sembelit tidak terlalu bahaya kepada kita..Tetapi jika berlarutan boleh menyebabkan buasir dan timbulnya masalah lain di kemudian ari...


Gejala-gejala

* Najis adalah lebih kering dan keras dan adalah lebih susah untuk membuang air besar 
*Meneran semasa membuang air besar 
*Sakit semasa pergerakan usus 
*Kekejangan di bahagian abdomen

KINI anda xperlu risau lagi....Jangan pening kepala lagi if korang memeng jenis yg mudah sembelit...
Dengan adanya produk terhebat dari SHAKLEE sumenye boley di atasi..
Memperkenalkan...HERB LAX dari SHAKLEE....
huhuhuhuhu.....

Herbalax adalah suplemen Shaklee yang hanya di makan seminggu sekali sahaja. Biasanya diambil ketika hujung minggu . Ia mengambil masa selama 6 jam baru bertindak, dengan syarat lepas makan minum air masak banyak-banyak. 

Ia adalah sejenis julap tapi tidak menyebabkan kita cirit birit macam julap yang biasa kita temui. Cuma rasa 'gesaan' untuk buang air besar tu banyak kali. Contohnya anda mungkin buang air besar sekali sehari, tapi apabila anda makan Herbalax anda rasa mahu ke toilet 2 - 3 kali sehari.

Cara pengambilan 4-5 biji seminggu sahaja bergantung pada berat badan seseorang..

Untuk apa Herbax ini sebenarnya ? 

Ia untuk membantu membersihkan usus, maklumlah kita makan macam-macam setiap hari. Selain itu ia juga dapat mengelakkan gangguan kepada sistem pencernaan, mengelakkan gangguan sistem peredaran darah dan sistem pertahanan badan.

So sape2x yg ade masalah sembelit....Jom order dgn mama and rasai sendiri perubahannye yer...
Sape2 nak kurus pun boley amek herb lax...xde masalah... :)
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink