OMEGA GUARD-Beli 6 FREE 1 more!!!

Assalamulaikum dan selamat pagi sume....

Arini pepagi mama da update blog sbb arini mama mc pasai mata mama kene merah2 n sakit mata plak..huhuhuuhu..

Anyway..arini mama nk gtau one big story...huhuhuhu...
Pade yg da tau tuh...xpela..jgn la mencebik2 plak...mama nk kasi tau pde yg nak tau ajer...ikikikiki...

Ok..xde pape pun..juz nak gtau sume...Untuk bulan FEBRUARI 2013...SHAKLEE telah memilih OMEGA GUARD sebagai produk yang bertuah untuk diberi OFFER kepada u all!!!

Xcaya???hah...ambik nak..Tgok pic kat bawah nie betol2x..besarkan bijik mata korang yer...


Ha..pade sape yg baru nak daftar ahli atau nak jadi ahli..sangat la untung sbb dengan pembelian 6 botol OMEGA GUARD korang da boley dapat 210 UV....
wow...senang2 ajer da boley capai target UV dari SHAkLEE untuk membolehkan korang dapat bonus...

Hah...xrase rugi ker pade sape2 yg xjoin ahli lgi tuh???Rugi2x..

Kalu nk join ahli..Jgn malu2 contek mama...cara nak jadi ahli..sangat la mudah...juz baca kat SINI..

Ok...mama citer ckit eh ape kebaikan OMEGA GUARD pade korang sume....


 ♥ mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS golongan wanita

 ♥ menghalang salur darah dari tersumbat

 ♥ mencegah strok

 ♥ mengawal tekanan darah pada kadar normal

 ♥ mengurangkan ketegangan urat leher

 ♥ merendahkan serangan sakit kepala

 ♥ mengawal kolestrol dalam badan

 ♥ mengelakkan pembekuan darah pada tubuh badan

 ♥ mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL

 ♥ menurunkan berat badan

 ♥ mencegah masalah obesiti

 ♥ risiko sakit jantung berkurangan

 ♥ membantu tumbesaran dan perkembagan otak bayi di dalam kandungan ibu

 ♥ menambah sistem imun tubuh badan, terutamanya kanak-kanak

 ♥ meningkatkan kadar memori seseorang

 ♥ memperbaiki masalah buah pinggang

 ♥ menghalang kanser payudara, prostat, kolon dan paru-paru

 ♥ meningkatkan kesihatan hati selepas menjalani pembedahan

 ♥ meningkatkan fungsi pankreas bagi pesakit kanser

 ♥ menyokong kesihatan sendi-sendi badan

 ♥ mengelakkan penyakit gout

 ♥ memperbaiki masalah autism

 ♥ mengelakkan insomnia

 ♥ mengawal emosi

ok...da paham...Tetapi mama nak untuk ibu yg tgah hamil yg nak amek OMEGA GUARD...ataupun pade sape2 yg ade ambik ubat pencair darah seperti cardirin atau aspirin..sila rujuk SINI dulu....Penting sgt untuk korang tau bahawasanya omega guard juge btindak seperti ubt pncair darah.

untuk lebih info..boley tanya mama yer...TQ.

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma. 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink