SET PENJAGAAN WAJAH ENFUSELLE

Assalamualaikum....

hye...ari tuh mama da citer kat korang ttg set pencuci muka NUTRIWHITE kan??pada yg xalert..boley baca kat SINI...

Pepagi neh mama nak tambah plak pasal set Penjagaan wajah dari ENFUSELLE...jangan keliru yer...Dua2 pun bek nutriwhite or enfuselle adalah anak beranak SHAKLEE jugak...

Jom berkenalan dulu dengan produk neh.....

Hydrating Cleansing Lotion

Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
Mencerahkan tona kulit
pH yang seimbang
Hipoalergenik


Purifying Cleansing Gel

Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
Mencerahkan tona kulit
pH yang seimbang
Hipoalergenik

Hydrating Toner


Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit

Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
Terbukti secara klinikal
Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
pH yang seimbang
Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil

Purifying Toner


Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida

Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
Terbukti secara klinikal
Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
pH yang seimbang
Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
Membantu mengawal kulit berminyak
Hipoalergenik

Hydrating Moisturizer


Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam

Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.

Terbukti secara klinikal:
102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
Hipoalergenik

Balancing Moisturizer


Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit

Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:
146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
Hipoalergenik

Eye Treatment


Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara

Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:
233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.


***Hipoalerginik>>> kurang reaksi alahan***

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

1 comment:

pinky37 said...

Salam,
sy nk tnye..
set skincare enfuselle ni slmt x
dgunakn oleh ibu hamil?
boleh ke dpkai spnjang khamilan?
hope dpt bg respon..
tq :)

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink