Agen Dropship Mama Atiyyah


BERITA BAIK!!! 

Bagi individu kat luar sana... 
Yang xde sebarang Modal dan tercari2x pendapatan sampingan melalui online... 
Jom join Agen Dropship Mama Atiyyah... 

Mudah ajer.... 
xperlu sebarang yuran tahunan...yuran keahlian... 
xperlu modal... 
xperlu register atau maintain.... 

Yang penting...serius..jujur..dan betol-betol BERMINAT 
nak wat bisness dan jana pendapatan 
Cepat2x Like Ar Rayyan_Umairah



Pastu Pm page dgn menaip 
AGEN DROPSHIP MAMA ATIYYAH

Tunggu respon yer...
nanti mama reply and bagitau cara dan kaedahnye yer...

APA ITU DROPSHIP?

Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual.

Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal.Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.

BAGAIMANA DROPSHIP BERFUNGSI?

Dropship berfungsi sangat mudah:

1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada katalog Dropshippers atau laman web.

2 – Senaraikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan Dropshippers.

3 – Apabila ada tempahan daripada para pelanggan, anda menempah produk dari dropshipper tersebut. Mereka kemudian akan menghantarnya terus ke pelanggan anda.Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.

4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!


ok..Ape2x leh roger mama yer..
Love u all...

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

3 comments:

izan mama mia said...

wah menarik...cam best je..

9n0L4 said...

moge berjaye. saye tak berminat sgt bende mcm ni. :)

Muhammad Zul Fahmi said...

menarik.

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink