RESEPI ISTIMEWA ESP

Jom..Layan gambar resepi dan testimoni pengguna aje la eh....


sumber gambar: Amek random dgn Papa Google

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi/Trial Pek boley Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

KEBAIKAN ESP UNTUK IBU/WANITA MENGANDUNG/HAMIL

Arini mama akan share ttg kebaikan esp untuk ibu hamil plak...
Mb ade timbul kekeliruan di kalangan pengguna shaklee yg ibu hamil xleh amek esp..
Sebenarnya itu hnya mitos semata2 yer...
Sebaliknya ESp sgt la bgus dan memberi banyak manfaat kepade ibu2 yg hamil..

Khasiat ESP semasa hamil merangkumi:

1) Memberikan anda bertenaga sepanjang hari selama mengandung

2) Menjadikan anda kenyang dan ia juga meningkatkan metabolisme badan

3) Memastikan kesihatan ibu di tahap yang optimum

4) Kulit bayi apabila dilahirkan nanti akan kelihatan cantik, halus dan gebu tanpa sebarang masalah kulit
5) Membantu perkembangan fetus
6) Membantu meningkatkan paras kolesterol baik & ia juga baik untuk kesihatan jantung
7) Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik
8)Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah
9)Membantu mengatasi masalah loya atau angin kerana dapat memberi rasa kenyang lebih lama
TESTIMONI PENGGUNA ESP
PIC KREDIT TO Sinarcahayamata

Selain dari ESp..mama juga syorkan euphoria set untuk set ibu mengandung....

ATAU


Sangat jimat jika korang beli secara full pek sbb leh tahan dalam 3-4 bulan...JAdi untuk trimester ke 2..juz tambah omega aje lagi...KAn???


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi/Trial Pek boley Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal ♥

:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 

♥ Shaklee ID : 890653 

 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

WOW..ESP LEH WAT MASKER SELAIN DARI MINUM...

Assalamualaikum...

Wow sekarang sana sini org duk citer psal kehebatan ESP...
macam2 ade...leh wat kurus....langsing....
kulit berseri2x....gebuss....makin cerah....
Selulit leh ilang...parut jerawat pun xdop...
wah...memang hebat la...
sampai mama pun teruja giler bile bace pengalaman diornag...

Sekarang tengah hot plak pasal ESP leh wat masker...
Hah...bukan takat minum ajer tau...
wat masker terus tepek kt muke pun boley...
memeng meletopp r....
syok giler.....

Masker ESP+Plain Yogurt

Antara testimoni yang dah layan masker ESP nie..



" kulit muka nampak gebu & berseri-seri, pastu bila pakai masker jerawat cepat kecut.. yang pasti, masker ESP memang mengebukan kulit muka"

wow...gempak kan??
waduh2x..baper kali ternganga da mulut mama asek wow sana..wow sini....
huhuuu..terlalu teruja ++ excited sampai cam neh skali ase prasaan mama...

Jom mama share dengan u all sume resepi or cara2 nak wat masker nie eh
nnti leh la praktik same2....
and leh share2x pngalaman masing2x yer...


♥ Gunakan 1 cawan yogurt perisa ASLI sebagai base masker.
♥ Tambah 1 sudu teh ESP ke dalam yogurt dan gaul sehingga rata.
♥ Ratakan di sekitar kawasan muka kecuali di kawasan mata.
♥ Biarkan 10-15 minit/ sehingga kering.
♥ Best time: selepas mandi pagi.

 + 
Credit to Iffah Anuar

Selain yogurt, anda boleh guna oat juga


ok..kelebihan bile wat ESP as masker neh....

kulit lebey gebu
Menghilangkan kesan jeragat
Menghilangkan noda hitam bekas jerawat
Mengatasi wajah yang berminyak
Melembabkan dan menghaluskan kulit
Mengecilkan pori-pori
Mencerahkan wajah

************************************* 


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

ESP SHAKLEE-SOAL JAWAB KEBAIKAN ESP

ASSALAMUALAIKUM...

 hye..lagi citer ttg ESP...mama kalu boley tiap ari nak share ttg ESP...
Memang rugi la sape yg xnk lgsung mcube ESP neh...
Bukan aje boley Sihat...Cantek..Tapi ESP neh memang sedap....

Lagi2 kalu mama campurkan ESP dgn susu full cream Dutch LAdy...
PErgh...memang terangkat2 la...
kadang2x mama minum mcm minum air masak...kalu g keje...mesti teringat2 die punye creamy ESP tuh...fuh...kebaboom....

Lagi2x ESP neh Xmacam produk yg lain2x tuh...
Harga mahal...Tapi xberbaloi sbb xlalu nk telan dek anak tekak...huhuhuuhhh...
Sape stuju??Angkat hidung...huhuhuhuuhh....

Jom3x..Bace ttg fakta kebaikan ESP neh....
Melopong tau if kite btol2x sedar ttg kebaikan die....


Faedah ESP Shaklee Termasuklah:

Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki – genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.

"Milk Booster" Untuk Ibu Menyusu – Susu ibu lebih cepat dihasilkan dan semakin banyak. Susu menjadi lemak berkrim, sangat digemari oleh bayi anda dan mudah kenyang serta kurang meragam.

Membantu Menghilangkan "Stretch Mark" Sewaktu Mengandung – ESP Shaklee bertindak memperbaharui sel-sel kulit dan menghasilkan kulit baru yang lebih cantik dan tegang.

Mengurangkan Alahan Ibu Hamil (Morning Sickness)

Membantu Menurunkan Berat Badan

Meningkatkan Kesuburan

...dan banyak lagi!


Soalan Lazim ESP Shaklee:

ESP Shaklee Perisa Apa?
ESP Shaklee berperasa Vanila, tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna mahupun pengawet.

Boleh Minum Dengan Apa?
Boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan minuman kegemaran, rasanya pun sedap.

Bagaimana Cara Minum ESP Shaklee?
Bancuh satu sudu ESP Shaklee dengan satu gelas air suam atau sejuk (JANGAN guna air panas), kacau atau shakehingga sebati, minum.

Selain Minum, Apa Lagi Boleh Dibuat Dengan ESP Shaklee?
ESP Shaklee boleh dibuat masker dengan mencampurkan ESP Shaklee dengan yogurt.

Ada Pantang Tak?
ESP Shaklee tidak boleh diambil bersama minuman berkafein dan teh, sila jarakkan masa pengambilan antara keduanya.

Satu Bekas 850g Tahan Berapa Lama?
Penggunaan normal biasanya tahan dua bulan.

Apakah Sukatan Harian ESP Shaklee Untuk Dewasa?
Sekali sehari sudah mencukupi untuk penjimatan, boleh ditambah kepada dua atau tiga kali mengikut keperluan individu.

Bolehkah Diminum Oleh Kanak-Kanak?
ESP Shaklee sangat sesuai untuk tumbesaran kanak-kanak yang sempurna.

Bagaimana Pula Dengan Orang Tua, Ibu Hamil, Ibu Menyusu, Bayi?
Sangat sesuai untuk semua peringkat umur, tidak digalakkan untuk bayi di bawah 12 bulan. Juga sesuai untuk alergik atau alahan.

Saya Ada Gastrik, Bolehkah Minum ESP Shaklee?
Sangat bagus dalam membantu menyembuhkan gastrik. ESP Shaklee juga boleh memberi kekenyangan dengan cara yang paling selesa, sesuai untuk diet menguruskan badan.

Selepas Pembedahan, Dalam Tempoh Berpantang, Gout, Diabetes (Kencing Manis)?
Juga boleh minum tanpa sebarang masalah.


Fuhh...Ape macam??Da puas ati??MAsih teragak2x lagi wei nk try ESP???
Ok..mama cakap lagi skali..if la korang neh memang payaaaah sgt nk telan pil or pape ajer ubat...
hah..ckup la sekadar amek ESP..pnuh dgn nutrien dan kebaikan...sambil tuh..trus cover korang punye kemalasan makan ubat..(hahhaa..mama pun same gk)

Akhir Kata...

Rebutlah sementara stok masih ada. Untuk makluman, ESP Shaklee sangat laris di pasaran, kerana kualitinya yang mantap dan kesannya yang sangat dirasai, di samping rasanya yang enak serta kesedaran rakyat Malaysia tentang betapa pentingnya kesihatan tubuh badan dan kecerdasan minda!

Korang dan mama sendiri sudah tentu tidak mahu berkira-kira untuk kesihatan, malah sanggup melabur untuk kesejahteraan hidup di dunia, yang bakal membawa ke Akhirat.

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma. 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

ESP- ENERGIZING SOY PROTEIN


Salam sume...hye arini mama nak citer ckit pasal ESP nie eh....
Duk glamer sgt ari2 org post psal kebaikan ESP neh....So mama sendiri da beli n tengah try ESP...so far memang best and taste die memang boleh la diterima oleh anak tekak mama...hehehehee

Ok...jom mama citer ckit pasal kebaikan ESP nie...TQ and credit this info to Cikgu Hani

"Protein hakikatnya boleh didapati dalam makanan harian kita seperti ikan, ayam, daging, kekacang dan banyak lagi. Namun protein ini mudah musnah apabila berada dalam suhu masakan yang tinggi.

Pentingkah Protein?
Badan kita perlukan protin utk tumbesaran yg sihat. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Dari sel membentuk tisu. Dari tisu membentuk organ. Dari organ membentuk sistem. Dan yg penting, protin merupakan makanan kepada sel. Jika sel mendapat cukup protein (yang berkualiti), sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel2 lama.

Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang lemah dan kurang sihat.Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter. 25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.

Tahukah anda?
Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

Risiko kekurangan protein

♥Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)

♥Kidney disease (penyakit buah pinggang)

♥Liver (penyakit hati)

♥High Cholesterol (kolesterol tinggi)

♥Low blood pressure (tekanan darah rendah)

♥Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)

♥Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)

♥Peptic ulcer (Ulser perut + usus)

♥Poor wound healing (Luka ambat sembuh)

♥Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)

♥Poor vision (Penglihatan kurang baik)

♥Irritability (Badan menggeletar)

♥Fatigue (Letih lesu)

♥Weakness (Lemah)

♥Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)

♥Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)

♥Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)

Kelebihan Shaklee ESP

membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan

Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.

menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung

Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat

kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous

indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

♥membantu mengatasi masalah kesuburan. ESP bantu membentu tisu rahim serta sel ovum dan sperma yg sihat dan sempurna skaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.

Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.

Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.

Siapa yang perlu Ambil ESP

ibu yang sedang hamil

ibu yang sedang menyusukan anak
orang yang ingin megurangkan berat badan

orang yang sentiasa ingin kulit yang cantik

orang baru lepas menjalani pembedahan

orang yang ingin sihat sentiasa

orang yang ada masalah kesuburan

orang yang mempunyai masalah diabetes


************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

♥ Fb : Wa Amal 
♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986 
♥ Free consultation for every purchase

SET C ( BERPANTANG/PEMBEDAHAN)

Pagi2 neh mood mmg campak ke laut la....
Kat Endau hujan lebat dari semalam...sejuknyeerrr....
Kan best kalu cuti..leh tido2x...hehehehe....
Oppsss....pgi2 da bebel...
hehehee..ok..mulakan ari ande dgn lafaz Bismillah...
Arini mama kongsikan SET C iaitu set untuk ibu2 hamil yg baru lepas bersalin...Set bg ibu yg duk dalam pantang atau yg baru ajer melalui proses pembedahan

Zaman sekarang ni memang mudah sangat nak dapatkan set bersalin/berpantang. Tak kira sama ada yang moden berbentuk kapsul, krim dan sebagainya. Terdapat dalam pelbagai jenama sama ada produk moden atau tradisional. Tidak dinafikan ada yang bagus dan ada juga yang merbahaya.

Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi. Set ini boleh dimakan sejurus selepas bersalin kerana ianya adalah vitamin semulajadi. Tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi.

Mari kita baca khasiat dan kebaikan set bersalin Shaklee ini.....

VITA LEA WITH IRON FORMULA
* Ibu yg sdg berpantang di galakkan ambil vita lea sbb semasa dlm pantang bnyk makanan yg kita xboleh makan so tenaga kita akan berkurang.
* Ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin,oleh itu ibu perlu ambil makanan yg seimbang dan berkhasiat bg m'gantikan semula darah yg hilang.

* Mengandungi zat besi yg sgat penting dalam pembentukan sel darah merah.
* Kekurangan zat besi blh menyebabkan ibu pucat,letih dan lesu serta tidak bermaya.
* Kalau nk bf baby,pengambilan zat besi adalah sgat penting.
* Vita lea xblh di ambil dgn minuman bersusu kerana ia akan mengurangkan efisinsi penyerapan zat besi oleh badan.

B COMPLEX
* Membantu menstabilkan hormon badan kita
* Jika kurang B complexblh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi..
* Membantu kita lebih bertenaga dan emosi lebih seimbang.
* Menukarkan makanan kpd tenaga

ZINC COMPLEX
* Ibu2 yg xmakan ikan haruan atau pati ikan haruan zinc complex adalah pengganti yg tepat kpd makanan tersebut.
* Galian yg sgat penting dlm membantu proses pemulihan.
* Membantu proses baik luka dalam badan kita terutama luka dalaman (rahim).
* Pengambilan zink bg ibu yg menyusu akan membantu anak yg disusukan membesar dgn baik.
* Mengurangkan masalah rambut gugur
* Memabntu masalah KEDINGINAN selepas bersalin.

VITA C
* Berkonsepkan pelepasan masa.
* Ia melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan dan demi memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan antibodi secara konsisten.
* Vita c sgat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.
* Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan.
* Memperbaiki tisu sel yg rosak semasa bersalin....
Selain set di atas..mama cadangkan korang tambah ESP dan Ostematrix jika berkemampuan...
Besar manfaatnye kepade korang sume jika amalkan vitamin2 tsebut...
ESP

Kompisis vitamin utama dalam susuibu ialah protien. Protien adalah makanan sel. Sel tak kenal nasi lemak, air soya atau tempe tetapi sel hanya perlukan protien iaitu khasiat dari makanan yang diambil. Protien berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protien. Selain itu protien dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.

Protien sangat sensitif. Ianya wujud pada suhu badan kita dan mudah terhapus pada suhu yang tinggi. So apabila kita memasak sumber protien seperti ikan goreng pada suhu yang tinggi, hakikatnya banyak protien yang telah musnah semasa proses memasak itu sendiri.
OSTEMATRIX
Dalam susuibu, antara kompisis vitamin yang tinggi ialah kalsium. Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia.

Bagi ibu yang menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh. Bagi ibu2 yang tidak menjaga dan mementingkan pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susuibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu.

Jika perkara ini berlarutan dan si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

Sebab itu pengambilan sumber kalsium tidak boleh dipandang ringan sama sekali. Ada sesetengah ibu yang apabila melalui menstrual (period), mendapati susunya akan merundum. Ini disebabkan kekurangan kalsium di dalam darah yang kritikal di saat badan mengeluarkan darah kotor yang perlu disingkirkan.

Selain itu, kelebihan Kalsium Shaklee ialah:

 Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal.
 Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf.
 Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan..

Jika xmampu nk beli secara full pek...
Boley hubungi mama untuk dapatkan pek ekonomi yer...
Insya Allah hrge boley kawtim..

HARGA: 

Vitalea 120 biji = RM 88.75
B Complex 120 biji = RM 53.75
Vitamin C SR 500mg 180 biji = RM 92.50
Zinc Complex = RM 33.75

TOTAL = RM 268.75
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

1001 KEBAIKAN ESP SHAKLEE

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. 

Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:

• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada
keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian
menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*

• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Kenapa ramai jatuh cinta dengan ESP?

ESP adalah untuk semua. Tidak terhad pada ibu menyusu atau wanita yg ingin cantik sahaja. Remaja boleh ambil ESP, nenek, atuk malah orang lelaki juga boleh ambil ESP. One for ALL. Satu canister ESP boleh dirasai oleh semua isi rumah (kanak2 tidak digalakkan).

1 canister ESP = 850gm
Boleh tahan 1-2 bulan penggunaan

Kesan Terbaik ESP SHAKLEE

1. Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. 

2. Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.



************************************* 

 *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma. 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

MENGANTOK!!!Tanpa OSTEMATRIX aku tersangat lesu....

Monday mood!!!!
Mengantoknye mama arini...
dah la ari isnin...kene plak drive jauh tdi...
Terpaksa mama bawak kete 60km/j jer....
Xcaye eh???betol la....
Ni la padahanya kalu xamek kalsium aka Ostematrix...
Badan jadi lesu ajer...
Mata pun layu....
Pinggang pun sakit2x....
Huhuhuhu..Sorry cik oste...
mama terlupa nak telan kaw semalam..
sebab semalam mengantok sangat...
Adek mama wat hal...mama tito awal...
Last2x trus lupakan kamu....huhuhuhuu....

MORAL: 
Jangan sesekali terlupa untuk mengambil Vitamin Shaklee anda yer....huhuhuhu...
Ok..entry kali neh tersangat pendek sebab mama mengantuk.... 
Nak telan Oste dulu yer!!!!
PROMO APRIL 2014:
Cepat grab yer..tggal hanya seminggu jer dari sekarang!!!!
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 

♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Bagaimana Menjana Pendapatan dengan Shaklee.....


"Zaman sekarang dah ramai yang jual shaklee....Dah ramai yg jual produk kesihatan....Boleh Berjaya ker klu aku join shaklee....."

Confirm...ramai yg berfikiran mcm tuh kan???

Dulu pun aku penah gak pikir mcm tuh...Pernah gak rasa takut nak join biz shaklee nie...Tmbh2 lgi...jnis aku nie pemalu...gelabah dan xconfident bile bdepan dgn org lain..(even keje stiap ari dispens ubt...tpi ble kne public speech scra spontan...mmg blur la..)....Masa mula2 nak join biz shaklee...mmg pkir mcm2 bnda negatif....Mcm2 halangan datang dari diri sendiri...
Sbb sblum join biz shaklee....aku da pnh join biz dropship...jual baju budak...jual tudung...jual kain...Tapi xberkekalan sbb xde keyakinan diri...

Dipendekkan citer..One day...masa baru abes pantang....tergerak ati nak try supplement yg boleh nak kasi badan ase bersemangat dan sihat cikit..almaklumla...masa tuh...baru pas bersalin anak yg second...pastu naik keje...bdan ase letih sangat...lesu n malas nak keje....

Google...punye google..tjumpa la info ttg produk shaklee..Masa tuh xconfident lgi nak amek sbnarnya...Tapi daku nak jgak try sbb nk sihat kan...Jadi carik la mane2 dealer yg leh wat scra trial pek....Lastly...jumpe someone yg kbetulan beliau duk area johor gak....Lepas discuss and setuju amek set trial shaklee...Terpikir nak jadi ahli trus dan mcm nak join biz sekali....Apelagi...bayar la rm75 untuk jadi ahli dengan zero ilmu di dada about shaklee....

Dan secara rasminya....bulan 12 2012......i am a distributor of shaklee.....Dengan pengalaman sendiri consume produk shaklee....terus jatuh cinta dan jatuh sayang kat produk nie....
Pengalaman paling best....bila my aunty yg merupakan pesakit cyst dan hampir mjalani pmbedahan buang rahim...bjaya diselamatkan drpda menjalani operation tuh lepas consume shaklee...
Syukur alhamdulillah....

Jadi rahsianya.....bagaimana nak berjaya dengan shaklee????

Kita sendiri harus mencuba dan jadikan diri sndri sebagai bahan kajian shaklee...Jadi baru kita tau keberkesanan dan kebahagiaan bila berjaya mengambil produk shaklee....
Jadi kita mudah untuk bercerita ttg kebaikan shaklee pada orang lain secara jujur dan telus....

Konsep berniaga shaklee....amat mudah....Dekatkan diri dengan Allah dan percaya dengan rezeki dariNya....Umpama ikan di lautan..walau setiap hari...beribu nelayan menangkap ikan...Tapi pasti akan dapat hasilnya jika kita percaya pada rezeki dariNya.....


Nak tau lagi????
Daftar sekarang...jadi ahli shaklee dari group saya dan rasakan kekayaan bila bersama kami.......


*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink