Bagaimana Menjana Pendapatan dengan Shaklee.....


"Zaman sekarang dah ramai yang jual shaklee....Dah ramai yg jual produk kesihatan....Boleh Berjaya ker klu aku join shaklee....."

Confirm...ramai yg berfikiran mcm tuh kan???

Dulu pun aku penah gak pikir mcm tuh...Pernah gak rasa takut nak join biz shaklee nie...Tmbh2 lgi...jnis aku nie pemalu...gelabah dan xconfident bile bdepan dgn org lain..(even keje stiap ari dispens ubt...tpi ble kne public speech scra spontan...mmg blur la..)....Masa mula2 nak join biz shaklee...mmg pkir mcm2 bnda negatif....Mcm2 halangan datang dari diri sendiri...
Sbb sblum join biz shaklee....aku da pnh join biz dropship...jual baju budak...jual tudung...jual kain...Tapi xberkekalan sbb xde keyakinan diri...

Dipendekkan citer..One day...masa baru abes pantang....tergerak ati nak try supplement yg boleh nak kasi badan ase bersemangat dan sihat cikit..almaklumla...masa tuh...baru pas bersalin anak yg second...pastu naik keje...bdan ase letih sangat...lesu n malas nak keje....

Google...punye google..tjumpa la info ttg produk shaklee..Masa tuh xconfident lgi nak amek sbnarnya...Tapi daku nak jgak try sbb nk sihat kan...Jadi carik la mane2 dealer yg leh wat scra trial pek....Lastly...jumpe someone yg kbetulan beliau duk area johor gak....Lepas discuss and setuju amek set trial shaklee...Terpikir nak jadi ahli trus dan mcm nak join biz sekali....Apelagi...bayar la rm75 untuk jadi ahli dengan zero ilmu di dada about shaklee....

Dan secara rasminya....bulan 12 2012......i am a distributor of shaklee.....Dengan pengalaman sendiri consume produk shaklee....terus jatuh cinta dan jatuh sayang kat produk nie....
Pengalaman paling best....bila my aunty yg merupakan pesakit cyst dan hampir mjalani pmbedahan buang rahim...bjaya diselamatkan drpda menjalani operation tuh lepas consume shaklee...
Syukur alhamdulillah....

Jadi rahsianya.....bagaimana nak berjaya dengan shaklee????

Kita sendiri harus mencuba dan jadikan diri sndri sebagai bahan kajian shaklee...Jadi baru kita tau keberkesanan dan kebahagiaan bila berjaya mengambil produk shaklee....
Jadi kita mudah untuk bercerita ttg kebaikan shaklee pada orang lain secara jujur dan telus....

Konsep berniaga shaklee....amat mudah....Dekatkan diri dengan Allah dan percaya dengan rezeki dariNya....Umpama ikan di lautan..walau setiap hari...beribu nelayan menangkap ikan...Tapi pasti akan dapat hasilnya jika kita percaya pada rezeki dariNya.....


Nak tau lagi????
Daftar sekarang...jadi ahli shaklee dari group saya dan rasakan kekayaan bila bersama kami.......


*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink