SALAM TAHUN BARU-2014


Ape kabor sume pembaca Blog mama Atiyyah???
Sihat x???
Kalu rasa badan selalu letih dan tak bermaya....
Meh cepat2x dapatkan supplement dari Mama Atiyyah....
Harga memang terbaik punye...

Apepun...mama nak wish selamat Tahun baru...
Moga tahun baru nie...kita semua semakin sihat 
dan amalan ibadah kita juga semakin bertambah...


Sempena tahun baru....
Mama offer pada semua yg berminat nak beli PRODUK shaklee dengan mama...
Silalah terus SMS/WASAP ke number 019 6477482....
Mama nak wat tawaran istimewa untuk semua customer mama...

Ingat...tahun 2014 adalah tahun yg sangat mencabar....
harga barang semua naik...
Minyak...tol...cukai...dan macam2x....
Bukan itu ajer...
Kos perubatan juga dah semakin meningkat...
Kalu nak perkhidmatan kesihatan terbaik...pegi lah swasta...
Tapi dgn kos yg semakin meningkat....
mampukah kita selamanya membayar kos yg mahal???

Kalu pegi hospital kerajaan plak...
yer..memang murah..hanya rm1 untuk pesakit luar...
atau rm5 untuk berjumpa dokto pakar...
Ubat FREE ajer...
Tapi sanggupkah kita menunggu berjam2x untuk dapatkan rawatan???
sanggupkah bersesak2x dengan pesakit kronik yg lain??
kalu masih muda atau suri rumah xpe la...
kalu jenis bekerja???
dah tua???tak larat tunggu lama???
aper cerita??

Jadi  UBAH lah...
Mencegah lebih baik dari BERUBAT....
Jadi dapatkanlah supplement kesihatan yg BETUL dan SELAMAT dari sekarang...
Tak rugi habeskan sedikit wang dari sekarang...
Daripada mempunyai wang berjuta tapi kesihatan zero...

So...pikir2x kan lah yer...
Ingat..walaupun HARGA BARANG semakan MAHAL dan Meningkat..
Tapi bagi mama..Produk SHAKLEE dari mama masih lagi harga sama dan tak der caj tambahan yer...
Sape2x berminat...hubungi la yer....

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink