Jualan Penghabisan Stok

Jualan penghabisan Stok!!!!
Sah selama 5 hari atau sehingga stok masih ada
Bermula 29/09/2013 - 3/10/2013....

Dapatkan pada harga yang paling menarik!!!
Hari Jumaat sume Barang akan dip0skan serentak.Kalu lambat,melepas la..
Vitamin yang Available untuk Jualan penghabisan St0k

2 botol Alfafa Small
1 botol Alfafa Large
2 botol Vita C Chew
2 1 botol Gla Complex
2 botol Zinc Complex
3 botol B Complex
1 botol Vitamin E
1 botol Vitalea


Sms/Wasap ke number 019 6477482 sekarang dengan kata laluan JPS vitamin ape? dan l0kasi anda..

contoh: JPS ALFAFA SMALL PAHANG dan hantar ke number 019 6477482

Garlic Sebagai Antibiotik Semulajadi


Kelebihan yang terdapat pada Garlic Complex keluaran Shaklee adalah Garlic Complex diperbuat daripada bawang putih jenis premium yang ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas dan bebas 100% daripada penggunaan racun perosak.


Pembuatan supplement Garlic Complex dilakukan pada terkawal iaitu pada suhu bilik tanpa haba semata-mata untuk mengekalkan pengaktifan Allicin pada tahap 100%. (tidak semua garlic yang dijual dipasaran mempunyai Allicin aktif. 

Allicin merupakan sebatian organosulfur yang terkandung dalam bawang putih yang mempunyai kelebihan sebagai antibakteria dan anti kulat, dan mempunyai sifat penyembuh.

Petua orang tua-tua, bawang putih ni bagus untuk kesihatan yang mana antara kebaikkannya, bagi ibu yang berpantang selepas bersalin dapat membantu pengeluaran angin dalam badan, mengurangkan tekanan darah tinggi, juga untuk membanyakkan susu.


Keistimewaan Garlic keluaran Shaklee

 ♥Pengekalan 100% Allicin aktif
 ♥Dwi teknologi dilakukan untuk mengawal bau garlic
 ♥Perisa semulajadi terhasil dari 2 kombinasi ekstrak herba iaitu Rosemary dan 
Spearmint.
 ♥Mengandungi pelbagai jenis vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif Garlic
dan meningkatkan keberkesanan Garlic dalam tubuh. Kebiasaan vitamin E yang 
digunakan dalam dunia perubatan adalah γ-tocopherol.
 ♥Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang bersamaan 
2 ulas bawang putih segar.


Kepentingan Supplement Garlic Kepada Kesihatan Tubuh

1. Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana 
mengandungi ekstrak spearmint.


2. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan 
sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, 
kulat, kuman, virus dan yis candida

3. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit 
alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis

4. Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung 
perut, senak perut, ulser gastrik dan ketidakhadaman.

5. Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 2-4 biji tablet Garlic 
sehari selepas makan. Garlic dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang 
merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini antara 
penyebab tekanan darah tinggi meningkat.

6. Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam 
tubuh dan sekaligus menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia yang terkandung 
dalam tubuh tanpa kita sedari.

7. Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, 
mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang
strok dan penyakit koronari.

8. Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan 
pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana 
mengadungi sebatian selenium+germanium+acid amino yang melindungi tubuh 
dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser.

9. Mengelakkan Odema iaitu air tekumpul dalam badan terutama pada kaki dan 
pergelangan kaki

10. Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan 
brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)

11. Bagi yang mempunyai Diabetes - Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan 
meransang hati untuk mengawal gula dalam darah

12. Mampu melawan bakteria dan semua jenis jangkitan pada:
 ♥Kerongkong & Telinga (throat & ear infection)
 ♥Perut memulas (stomach upset)
 ♥Cirit-birit (Diarrhea)
 ♥Bronkitis
 ♥Luka-luka (infected wounds)
 ♥Jangkitan yang berulang-ulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut, dada, 
sistem air kencing

Sekiranya anda atau ahli keluarga dinasihatkan mengambil ubat antibotik untuk melawan jangkitan penyakit seperti selesema, batuk, cirit-birit dll dan anda berasa khuathir akan kesan sampingan antibiotik untuk kesan jangka masa panjang, cepat-cepatlah ambillah supplement garlic yang antara kebaikkannya merupakan antibiotik 100% semulajadi, tanpa bahan kimia, perasa, gula dah bahan sintetik yang memberi kesan pada kesihatan.


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

CoQ10-Bertahan Lebih lama dan kepuasan Bersama Dinikmati

Wooww...Entry agak panas....
Hanya untuk 18 tahun ke atas sahaja....
hehehehee....

Sapa yg xsanggup nak baca dan belum kahwin..skip yg neh ek...
Tapi perlu diingatkan yg CoQ neh bukan sekadar untuk masalah seksual...
Cuma entry neh mama fokuskan pada pasangan yg sedang mencari produk untuk masalah hubungan kelamin dan masalah kesuburan..

Testimoni neh mama amek dari pengedar Kak N yg memang otai dalam Shaklee neh...
Dan ini merupakan testimoni dari customer beliau sendiri...

TESTIMONI PERTAMA:

Merupakan keluhan dari seorang suami...
Yang selalu mengadu keletihan dan tak mampu bertahan lama bila bersama...
Akibatnya si isteri selalu memendam rasa dan kecewa...
kemuncaknya si suami mencuba CoQ10 selepas dicadangkan oleh suami Kak N...
Alhamdulillah....Hasilnya tidak mengecewakan malah beliau sangat gembira....


TESTIMONI KEDUA:

Si isteri mengeluh kerana suaminya selalu keletihan...
Bila bersama langsung xdapat nak bertahan lama...
Cepat penat dan dingin semasa melakukan hubungan kelamin...
Jika berjaya pun..Si isteri tidak merasa kepuasan dan kenikmatan besama...
Si suami terus tertidur dan membiarkan si isteri terkebil2x sendirian...

Ini adalah perkara yg kerap terjadi...
Hakikatnya bila kita selalu kepenatan dan tiada mood...
Keinginan terhadap keperluan batin juga akan terbantut...

Namun kini masalah tersebut boleh diatasi...
Pengambilan CoQ pada mulanya hanya sebagai vitamin untuk jantung...
Tapi xsangka selepas pengambilan CoQ...
Tenaga makin bertambah...
malah si isteri sangat gembira kerana setiap malam mereka bersama...

Ok..That all untuk harini...
Kalau nak tau lebey lanjut...leh Hubungi mama yer...
Take care semua....

NAK BELI SHAWL??JOM TENGOK JAP!!

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

CoQ1o Health-Vitamin untuk Jantung

Salam september....
macam bese yer...Bila masuk bulan baru...
sume mesti ternanti2x produk ape yg bakal meletop kan????
hehehehe...mama pun excited gak...
sbb mama leh bagi harga diskaun kat korang....
Sebab bulan lain memang xboley punye...
yela mama terikat dengan syarat dan etika dari shaklee kan...
Tapi untuk produk promo...insya Allah ada harga terbaik untuk korang....
So bulan neh...giliran CoQ10
Sebelum neh mama da citer kat korang serba cikit tttg CoQ10 neh...
Kalu xingat...leh baca kat SINI
coQ10 shaklee coenzyme q10
Tapi mama tambah cikit lagi info kat sini yer....

APA ITU COENZYME Q10?

Coenxyme Q10 atau secara ringkasnya, CoQ10 adalah sejenih vitamin antioksida larut lemak yang terbentuk secara semulajadi di dalam setiap sel di dalam tubuh kita.

CoQ10 ini sangat sangat diperlukan untuk membolehkan sel-sel tubuh kita menghasilkan tenaga sendiri, agar sel-sel tubuh kita kekal berfungsi (kalau tak berfungsi, matilah kita) Oleh itu ia memainkan peranan yang sangat penting dalam proses penghasilan tenaga, di mana CoQ10 berperanan sebagai pencetus tenaga.

Proses penghasilan tenaga ini berlaku beribu-ribu kali setiap saat. Cuba bayangkan kalau CoQ10 tidak mencukupi dalam tubuh kita?Mampukah sel-sel tubuh kita berkerja dengan efisyen? Sudah tentu tidak!

CoQ10 ini ditemui kebih banyak di dalam organ-organ yang kuat berkerja, seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.

Paras CoQ10 di dalam tubuh kita akan berkurang dengan usia dan aktiviti senaman yang kita lakukan. Semakin kita berusia, dan semakin kita aktif, semakin kurang paras CoQ10 dalam badan kita.

KELEBIHAN COENZYME Q10
mengukuhkan otot-otot jantung.

menyokong keupayaan mengepam darah.

melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.

menyumbang dalam pengekalan paras tekanan darah yang sihat atau normal.

satu antioksidan yang kuat, maka ia memainkan peranan dalam mengekalkan awet muda

membantu mengurangkan risiko penyakit jantung

PERBEZAAN CoQHealth Plus:

Untuk mendapatkan jumlah CoQ10 yang setara, kita perlu makan 1.7kg ayam dan 2.8kg brokoli.

Diperkukuhkan dengan Vitamin E bagi membantu memberikan keupayaan antioksidan optimum yang berterusan kepada sel tubuh.

Ekstrak teh hijau mengandungi pricyanidins yang membantu menyokong kesihatan endothelium yakni lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung.

CoQ10 yang berasal dari sumber semulajadi dengan kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya adalah satu-satunya CoQ10 dari yis yang ditapai yang sumbernya telah diujia dan diyakini secara meluas mempunyai kualiti tinggi dalam sumber bioketersediaannya.

Bebas gluten.

coenzyme q10 shaklee

So..tunggu ape lagi???
cepat dapatkan harga CoQ10 neh hanya dalam bulan September 2013...
harga menarik tertarik dan memang da ba boom....
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink