CoQHealth-Khusus Untuk jantung anda!!!!


Takutkan Bila Jantung mula tak sihat?????
Ibarat sebuah kereta...Bila enjin da mula meragam dan wat hal....
Rosak sana...rosak sini....
Duit habis kat kereta ajer bila sumber utama kereta da mula rosak...

Macam tu jugak la dengan jantung kita...,.
Bila da mula sakit...macam2 penyakit lain muncul...
Darah tinggi....kolesterol...Pastu stroke dan finally boleh membawa maut......

Ada duit banyak pun da tak guna lagi....
Bila da sakit sume nikmat da ditarik balik...
Kenapa nak biarkan ia berlaku kalu ada kita boleh mencegahnya???

Kenapa kita tak mencegah sebelum berubat????
Jom cegah penyakit jantung secara semulajadi dengan CoQHealth dari Shaklee....

CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari
semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin
E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul
bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi
penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.

CoQ10 telah ditunjukkan dapat:

• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap
pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di
dalam darah

PROMOSI SEPTEMBER 2013
Jom order coQ10 sekarang sempena promosi beli 6 percuma 1..
hadiahkan untuk orang yang anda sayangi...
Sayangilah jantung anda...
Cegah sekarang sebelum terlambat!!!
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink