Ramadhan Kareem....

Hari nie da masuk 2 ramadhan....
Selamat berpuasa untuk semua yer....
Moga ibadah puasa tahun neh lebih baik....
dan lebih bermakna...
serta diterima oleh-NYA.....
Macam biasa promosi GLA masih lagi berjalan...
Percayalah if korang xrembat sekarang...
confirm mesti stok akan habes...
sama la naseb mcm vita c dan Mealshake yg tgh xde stok sekarang...
Apepun entry kali neh nak citer pasal set 3gem lagi...
Ape yg best nye???
Yg bestnye sebab sekarang kan bulan pose...
sape2x yg kesuntukan masa nak memasak...
cukup sekadar 3gem..da memadai untuk kekal cergas sepanjang hari...
Bukan setakat org dewasa....
Kanak-kanak pun leh gak amek tau....
Memang kalu amek set 3gem...
xterasa penat berpose...
dan masalah gastrik memang xde la...
Insha Allah....
Dan untuk ibu2x yg menyusu pun...
leh amek set 3gem ajer...
memang da memadai...
xperlu telan pil bnyak2x...
campurkan ajer 3ger dan shake...
memang sedap la....
Tapi kalu xnak amek set 3gem sbb kekangan badget...
Boleh pilih salah satu ajer...
khasiat yg sama...dan fungsi yg sama..
Jadi apelagi????
Jom order yer...
Bulan ramadhan neh..memang set 3gem sangat2x hot dan paling laris sekali...
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink