3 GEM-Set Lengkap Bersahur Sepanjang Ramadhan

Sekarang cepat betul masa berlalu...
Rasanye mcm baru semalam mama duk berpantang time bulan pose mase mengandungkan Ar Rayyan..
pejam celik pejam celik...
Tak lama da da masuk ramadhan lagi...
Kurang dari seminggu aje lagi dari sekarang....
Untuk info..mama skrg masih dalam marathon mengganti pose....
huhhuhu...sebulan tuh duk kene ganti...
Tiap2x ari non stop kecuali ari minggu aje mama xberpose...
Alhamdulillah ade set bersahur yg mama gelarkan tripple gem 
Memang sangat simple cara penyediannye...
paling penting..memang sangat kenyang
dan mama mampu bertahan sampai berbuka....
even mama sgt bz dan bnyak bgerak time keje...
memang xsia2x la if laburkan duit untuk sesuatu yg baik 
Untuk saham dunia dan akhirat kita jugak
Bila xde masalah kesihatan...segala ibadah pun menjadi mudah dan seronok..
x gitu kawan2x???
Dan yg bagusnya set 3gem nie...
masalah gastrik dan pedih kat perut dapat dirawat
masalah hypo atau kegigilan akibat kencing manis pun xde..
memang sgt sesuai untuk mereka yg alami gastrik dan kencing manis
BONUS kalau amek set 3Gem nie...
Semua peringkat umur boleh amek tau...
Yang si papa leh amek Performance Drink
Mama plak amek Esp
Dan anak amek la Mealshake....
Ataupun untuk mama dan papa...
Amek ajer ketiga2x sekali campur dgn minuman faveret and terus shake bersama....
senang kan???
sedap plak tuh..berkhasiat lagi...huhuhuh
Sape2x yg berminat nak beli...
Sempena nak dekat pose neh....
mama nak bg diskaun yg kaw2x punye...
so sila la sms dgn kod TG dan sms ke 012 9399986 sekarang gak!!!!
Sebab tawaran nie xlama yer...
Bila2 masa aje harga akan jadi macam biasa.....huhuhuh....

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink