PENGAMBILAN LECHITIN DAN ALFAFA SECARA SERENTAK


Selamat ari isnin sume....
Ari pertama dalam minggu bekerja...
sangat2x la malas dan xde mood....

Haish....wake up!!wake up!!!
Kene semangat!!! Jangan lemah2x...huhuhh...

Ok..arini entry penting untuk korang yer...
Plz bace betol2x and take note ok...

Ade sape2x x kat sini yg pernah amek alfafa sekali dengan lecithin x????
Selalunye diorang yg amek kombinasi produk neh sebab nak slim aka kurus...
Dan yg paling ramai amek gabungan produk neh adalah untuk ibu2x menyusu yg nak kuruskan badan diorng..
Ekceli xde masalah pun if korang amek set neh..
jangan takut jangan panik...
mama juz nak highlight-kan entry neh sebab ade satu perkara yg korang perlu beri perhatian bila consume alfafa dan lecithin serentak...

Ape Perkara Penting Bila makan alfafa dan lecithin sekaligus??

ok..plz take not and take ur action NOW!!!!
Perkara paling penting korang mesti buat ialah MINUM AIR KOSONG sekerap yang mungkin..

Ramai yg salah paham....
bile kite suh minum air masak dalam 4 liter sehari...
Diorang sume cakap mane boley...kembung la perut...
eh..memang la kembung perut sampai meletup if korang telan sekaligus air 4 liter tuh...
Konsep minum air kosong kat sini adelah minum sikit tapi secara berperingkat dan kerap..

Macam mana saya nak tau yg saya kekurangan air semasa amek vitamin neh???

sekiranya terdapat tanda2 berikut bila korang amek alfafa atau lecithin...itu maknanya korang da kekurangan air la dalam badan...So tindakan yg korang perlu amek...mudah ajer..minum la air masak sekerap yg mungin...Bio banyak kencing sbb melalui air kencing la toksik2x dalam badan dikeluarkan...

Tekak mudah rasa haus
Kulit wajah ditumbuhi jerawat halus
badan ditumbuhi ruam
Kulit menjadi kering dan gatal
Kulit bibir menjadi kering
Mudah rasa nak demam
sembelit
ulser mulut

Kesimpulannya pengambilan dua vitamin neh secara serentak atau sekaligus agak tidak digalakkan KECUALI korang memang xde masalah nak amek air masak secara kerap dan banyak...
Tapi kalu korang memang jenis malas nak g tandas...
malas nak minum air masak...mb korang xperlu amek secara serentak...

Ape2pun korang leh la berbincang dan bertanya dahulu pada pengedar korang if berminat nak mencube yer...!!!!

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink