PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1

Macam bese setiap bulan Shaklee pasti ade wat promosi untuk produk diorang...
So ntuk bulan neh nutriferon yg take place yer...

Nutriferon neh bagus sbb if korang or anak2x demam....
Leh jer makan eh...
Pasneh da xpayah lagi nak telan segala macam ubat tahan sakit
atau pun panadol lagi....
Sekiranya korang berminat nak beli...
Boley la calling2x mama yer...
If la korang serius nak beli..tapi ade kekangan dari segi badget...
Xper...hubungi ajer mama...
Kita chat secara personal and mama akan bagi option untuk korang...
Kalu memang korang serius nak beli dgn mama...
Nak sihat dan cantik 
Juz wassap or sms...
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink