SET E ( Set B + Ostematrix ) - Set penyusuan sihat, cergas dan cerdas


Set E merupakan kombinasi SET B(set Menyusu) plus dengan Ostematrix.
Ia juga merupakan set penyusuan yang terbaik dari Shaklee....

Ini adalah set penyusuan Shaklee yang boleh mambantu anda untuk tidur lena
 dan bangun pagi pun cergas jer...
xde lagi malas2x dan lesu sbb bila kita cukup tido..bangun pagi pun cergas...
Mental pun xde stress2x...
Best kan???


Terdiri dari Vitalea, B complex, Vitamin C, Alfalfa & Ostematrix 

Vitalea

♥ Setiap tablet VITALEA mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting!

♥ Tablet VITALEA ni disalut dengan serbuk spirulina dan ia merupakan tablet multi-vitamin yang PALING PANTAS larut dalam air & dalam tubuh manusia....Dan ianya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas dalam USUS KECIL.

♥ Ujian klinikal membuktikan pengambilan VITALEA Shaklee selama setahun, boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

B complex

♥Vitamin B Complex memainkan peranan dalam mengawal perubahan mood/emosi seseorang..

 ♥Vitamin B membantu mengawal depressi dan gementar dengan menguruskan fungsi neurotransmitter (penyampai semulajadi otak yang mengawal mood dan emosi)

♥Vitamin B compleks juga dikenali sebagai 'HAPPY VITAMIN' sebab fungsinya sebagai ubat penenang atau mengawal perubahan mood/emosi seseorang..

Vitamin C

♥Vitamin C Shaklee, adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

♥Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.

♥Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.

Alfalfa
Alfalfa bersifat diuretik, mengawal pendarahan dan merendahkan tahap kolesterol. Ia juga membersihkan toksin dari tisu badan.

Khasiat Alfafa : 

~ Bertindak seperti kacip fatimah 
~ Milk Booster bagi ibu menyusu
~ Melegakan sakit sendi dan belakang. 
~ Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
~ Memberi kelegaan semasa haid. 
~ Memulihkan urat selepas bersalin
~ Bagus untuk elergi dan ekzema

Ostematrix 
♥Ostematrix mengandungi magnesium yang telah dikaji boleh membantu mendapatkan tidur yang lena dan tidak terganggu.

♥ Mereka yang menghidap insomnia boleh cuba ambil Ostematrix dengan Magnesium ni. 

♥Menurut kajian USDA, kekurangan Magnesium mengganggu aktiviti ‘elektrik’ dalam otak yang menyebabkan tidur terganggu.

♥Dan bila tidur lena pasti senang nak bangun pagi.


Sape patut ambik SET E???

Sangat sesuai untuk ibu-ibu menyusu, dimana dengan pengambilan kalsium, tubuh badan ibu lebih bersedia untuk menghasilkan susu yang banyak, dan hasilnya amatlah menakjubkan.

Sangat sesuai untuk individu yang mengalami sakit-sakit kaki, sakit sendi, sakit lutut, kebas-kebas di tapak kaki dan rasa seperti ditusuk jarum serta rasa sejuk-sejuk badan dan sakit belakang

Sangat sesuai untuk individu yang mempunyai masalah untuk minum susu

Sesuai untuk individu yang mengalami penyakit yang berkaitan darah

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer...
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink