MENCARI PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

Aiipp...Arini mama out of topic jap...
Tapi masih berkaitan dengan Shaklee eh....hehehehee...
Ok...Actually kalu bace title mesti confius eh...
Mama kan da jadi Pengedar..nak cari pengedar wat per lagi????
huhuhuhuu.....
Ok..mama terangkan ek...
Mama sekarang tengah offer kat korang sume...
Yang berminat nak JAdi pengedar Shaklee yg sah...
Untuk join group mama dan kita same2 kembangkan biz shaklee di seluruh dunia...

Sebabnye..mama dapat banyak permintaan untuk customer
yang nak beli produk shaklee secara direct or face to face...
Tapi agak terbatas la sebab mama kan duk Endau...

So kalu kat tempat lain,memang mama kene pos la barang tersebut...
Jadi kalu mama ade ahli bawah mama...
mama akan pass cust pde ahli shaklee mama yg terdekat la...
So jom la join mama...JAdi ahli shaklee..hehehee
Kalu berminat..juz PM mama yer....

Ape2x leh bace kat sini...
CARA JOIN AHLI SHAKLEE

p/s: Yuran sekali jer tau sume idup..Pastu da xpayah nak bayar untuk renew ahli lagi!!!!Bez kan???

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

1 comment:

Azie Azidah said...

salam..sya berminat nk jd ahli sb sya pun pengguna shaklee gak.sya duk di tmn markisa.

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink