DEC 2013-OMEGA GUARD

Ape kabo sume???
Moga sihat la yer....
Sekejap ajer yer...
pejam celik pejam celik...
Da masuk bulan December dah.....
Maknanya da setahun perjalanan mama bersama SHAKLEE...
seronok dan banyak pengalaman...
Apepun bukan nak citer bab pengalaman...
Tapi nak bgtau promosi SHAKLEE akhir tahun 2013...
Omega Guard yang kebabum dan meletops...
Promosi nie memang sangat tepat dan ngam dengan cuaca sekarang...
Yela..bulan 12 kan memang sinonim dengan musim tengkujuh...
Hujan turun tanpa henti...
Cuaca pun dingin dan sejuk ajer....
Bagi yang da penyakit asma....
Mulalah semput kerap menyerang...
Bagi yg resdung...selesema dan hidung ber-air..
Bagi yg mudah demam...menggigil dan menggeletar la...
Bagi yg berisi aka montel...makin kuat makan sebab sentiasa lapar...
Bagi yg ada penyakit lemak..makin susah la lemak nak turun...

Jadi omega memang tersangat la Cun dan sesuai sekali untuk korang..
Beli 6 Botol PERCUMA 1 botol...
Percuma kos Penghantaran....
Percuma Keahlian seumur Hidup....

TAk nak ker????
Bukan senang nak dapat TAWARAn nie tau....

Banyak kebaikan hanya dalam 1 botol ajer...
Jadi meh la kongsi beli dan dapatkan harga menarik sehingga akhir tahun nie ajer...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 


 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink