VIVIX- PRODUK TERBAIK UNTUK BERHENTI MEROKOK

Bulan nie asek promosi Vivix ajer..
Sana sini duk citer psal kebaikna vivix...
Korang xterase ker nak beli???
Ker sayang duit bila tgok harga vivix neh???
kali neh nak suh org pkir la cikit...
Korang tau x, yg vivix neh bagus untuk mereka yg payah nak berhenti merokok???
Da try mcm2x produk untuk berhenti merokok...Tapi tetap xberjaya???
Ada plak tuh sampai xda langsung niat nak berhenti merokok...
Erm...duit duk perabih ker rokok aje kan???
Kalu dihitung la kan..baper ribu da $$$ yg kuo untuk beli rokok???
Baper banyak VIVIX yg korang leh beli kalu ditukarkan kepada kos mbeli rokok??
Huh...pikir2xkan la...
Untuk pelaburan sekali ajer dalam RmXXXX....
Si suami...abang..adik...ayah tersayang...
mampu untuk berhenti merokok secara semulajadi...
Paling best...Insha Allah...xde kesan sampingan bila korang try produk neh...
Xpercaya???Meh tengok kat bawah neh...
Kalu xnak ubah lagi...xtau la mama...
Ape2pun untuk yg berminat nak beli dan nak harga istimewa..Cepat2x wasap atau sms yer...
Jangan tunggu lame2x sebab promosi bakal berakhir 31 Mei 2013
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink