VIVIX-Alhamdulillah..Dengan izin-NYA mampu bangun dari Stroke


3 Tahun terlantar akhirnya mampu duduk kembali...

Kisah benar ni di ceritakan oleh seorang pengamal Supplemen selama 22 tahun.
Beliau mula makan sejak muda name beliau Uncle JITENDRA

Dan bagaimana VIVIX banyak mengubah ramai kehidupan teman-temanya.
Kisah ini berlaku 4 tahun yang lalu dimana beliau sibuk menyebarkan brochure tentang VIVIX the new breakthrough ke klinik-klinik tempatan, apabila suatu hari ade seorang jururawat tu bertanya.

VIVIX nie boleh tolong orang stroke tak? Uncle Jitendra cerita.. OF COURSE BOLEH sebab VIVIX telah diuji secara klinikal dan memperbaharui sel2 tubuh dengan baik.

So nurse dengan semangat pun order SEBOTOL.

Lepas 21 HARI Uncle Jitendra got a call from the lady suruh die datang ke Seremban sebab pesakit tu duduk seremban. Bila die sampai alangkah teperanjatnya Uncle nie sebab ayah nurse tu dah boleh duduk dimana die telah terlantar SAKIT SELAMA 3 TAHUN. Walaupun die tak boleh berjalan akibat terlalu lame baring, untuk dia duduk dan mampu mengangkat tanganNYA adalah satu keajaiban tuhan berikan pada keluarga tersebut.

Ini adalah antara testimonial sebenar yang di ceritakan pada kami oleh UNCLE JITENDRA yang begitu setia dengan PRODUK SHAKLEE selama 22 TAHUN dan selama itu dia telah berjaya membantu ramai keluarga untuk hidup lebih sihat!! FYI rambut dia mmg hitam k takde coluring or dye ok. aku pun terperanjat!! dan umur dia ialah…… 56 TAHUN!!



Ini perkongsian beliau minggu lepas masa HEALTH TALK.. Memang mengujakan,
Apa itu VIVIX shaklee?

VIVIX ialah satu penemuan Revolusianary dalam anti penuaan tahap sellular atau SEL.
ia adalah merupakan supplemen anti penuaan terbaik di dunia dan lebih dari 1 JUTA botol telah bun dijual.

Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX® telah menunjukkan ia memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan

1) Melindungi dan membaiki selular DNA
2) Memberi Impak positif keada pengawalan genetik
3) Mengalakan biogenesis (pembentukan baru) mitochodria
4) Melambatkan pembentukan protin AGE ( Advanced Glycation End products)
5) Ia juga menjaga kesihatan jantung, otak, kesihatan imun sistem, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sel dan kesihatan dan kesejahteraan.

p/s: Offer Vivix Untuk bula MEI sahaja..Harga spesel..Sila SMS/wassap untuk mendapatkannya dengan harga istimewa...

copypaste:  Mommy Razim

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

3 comments:

Dayana Bahar said...

Salam... Saya pun pengedar shaklee... Boleh tak saya guna cerita ni untuk dalam entri saya.. Saya under mamacery.... Terima kasih..

dhiahannahstory.blogspot.com

Mama Atiyyah Ar Rayyan said...

@Dayana Baharwassalam..boley..sye pun share dari org..klik ajer link mommy razim..

Fariha Abdullah said...

Assalamualaikum .selamat pagi…hari jumaat yang penuh barakah…
Jemput baca post saya yeaahhh…

1. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/10/biovelocity-sleep-mate-selimut-cahaya.html
2. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/testimonibiovelocity-sleep-mate.html
3. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/suntik-untuk-cantik.html
4. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/06/top-leaders-circle.html
5. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/kutu-biovelocity-sleep-mate.html

btw,jom join segmen salam kenal dari saya di sini yaaa

http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/segmen-salam-perkenalan.html


semoga Allah dapat membalas jasa2 anda semua….terima kasihh :)

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink