SHAKLEE SET MENYUSU PALING MURAH DAN JIMAT


Selamat ari selasa sume...
Arini mama keje sensorang plak sbb partner kene cover tempat lain...
So pagi2x kene update blog dulu sblm bz..

Ok...kali neh mama nak tekankan ckit pasal set menyusu...
Yer mama tau ade antara korang yg xsuka nak makan pil banyak2x...
Lagi2x SET 3M dan SET B memang ade la dua tiga jenis pil

TApi kalu dipikirkan...sume pil tuh ade la function die...
Tapi nak wat cam ner kan....Kalu memang da tekak jenis payah sgt nak telan pil...

So kali neh mama suggest korang untuk amek ESP, OSTEMATRIX dan ALFAFA ajer if korang duk mencari set menyusu yg xde banyak2x pil...
Tapi set neh sesuai untuk ibu2x yg memang xde masalah pnyususan lgsung yer....

Kenapa 3??Napa x satu ajer???
Aisey....banyak plak citer eh....

erm....macam neh...ekceli sume produk shaklee ade banyak fungsi die...
Bukan hanya satu fungsi ajer.....
Sebab tuh kita dh ade setiap kategori untuk setiap set...
If korang nak amek ESP ajer untuk tambah susu pun..ok ajer...
Tapi jgn bising la knapa susu korang xbanyak mcm org yg amalkan set 3M...
ade paham???

Ok..untuk set neh...mama cdgkan esp, ostematrix dan alfafa ajer kan???
Yg neh lebey murah ckit la dari harga set 3m....Tapi masih mampu memberikan kesan yg korang inginkan....

Selain sebagai milkbooster,Set ne jugak bagus untukibu2x sume...
Cth esp...kesan sampingan if korang amek...akan jadikan kulit semakin cantik....
strechmark pun ilang.....pipi makin gebu dan mulus....

Ostematrix plak mengatasi masalah sakit pinggang dan memberikan rasa segar dan cergas ajer bila korang makan...

Manakala alfafa plak...aish..mcm2x kebaikan....
cume pling penting...selain membanyakkan susu..alfafa jugak penting untuk merapatkan ape yg longgar yer...
huh...korang paham2x la sndri...

ok...itu ajer nk citer...
Ade sebarang kemusyikalan..boley hubungi mama yer....
wassalam...


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer...
 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink