PROMOSI OSTEMATRIX-BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL FREE



CEPAT2X dapatkan promosi Ostematrix dengan segera sebelam korang sume gigit jari...

Untuk bulan Mac 2013,
Shaklee wat promosi hebat untuk produk Ostematrix
Di mana if korang beli 6 botol Ostematrix korang akan diberi percuma 1 botol lagi...
Best kan???

Pade sapa2 yg xjadi ahli lagi...
Time promo nie la korang amek kesempatan...
Sebab ble korang beli 6 botol ostematrix senang2 ajer da dapat kumpul 96 uv...

Pade ibu2 mangandung plak...
yg selalu ajer ade masalah kejang kaki time tidur...
lenguh2 badan dan kaki...
time ni la nak shopping ostematrix banyak2x...
Sebab dgn pembelian 6 botol percuma 1 botol lagi...
hah..da dapat stok untuk 7 bulan..
senang aje kan??xpayah nak beli satu-satu....nak jimat..dapatkan trus untuk 7 bulan...

If la..korang xmampu nk dptkan 6 trus..nk beli 3 ajer dulu..atau 4 ajer..atau 2 ajer..ataupun satu ajer...
xper...Order ajer dgn mama xde maslah pun....
ok???Ape2 contek yer dear...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink