OSTEMATRIX BANTU ATASI MASALAH SAKIT PINGGANG DAN SARAF

PROMOSI TERHEBAT!!!!
PROMOSI TERHANGAT!!!
PROMOSI TERGEMPAK!!!

Jom serbu HQ shaklee sekarang!!!
Coz bulan neh shaklee menawarkan promosi terhebat untuk Ostematrix..
Beli 6 botol percuma 1 botol FREE!!!
Woow...hebat tuh...
Bukan selalu tau leh dapat offer cam neh...
Lagi2 klu nk dibandingkan dgn sejuta manfaat yg dapat dri oste neh...
MAHAL ker???Ala..xmahal mane la...kalu xmampu beli sorang2x...
Pakat ramai2 dgn adek kakak..abang ayah..mak nenek...
hah..lebih dari cukup dah...
nak beli lebey pun boley...heheheehe....
APe yg bagus sgt ttg Cik oste neh???
Berbaloi ker???
Nak tau??
Sila bace smpi abes yer....
Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. 

 Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. 

Bagusnye Cik Oste neh hanya dgn satu kaplet  ajer bersamaan dgn segelas susu yg tinggi dgn kalsium atau bersamaan dgn 80 bjik buah badam...
BAgus kan???

Ok...mama share cikit pengalaman mama sendiri...
Baru2 neh mama betol2 sakit pinggang...
sumenye gara2 tersalah teknik nak agkat ar-rayyan
maklum la..ar rayyan skrg btol2 da smkin bsemangat...
gara2 sakit pinggang dan tersalah urat...

Tibe2 ajer ari tuh terpandang la Cik Oste neh duk kt dalam bakul stok shaklee mama..
Sebab da xtahan duk sakit(mama mmg xamek ape2 ubt tahan sakit)
mama pun telan la 2 bijik oste sebelum tido...
Bangun pagi sok..mama memang xingat lgsung mama mkn oste..
g keje cam bese..wat keje cam bese...
ke hulu ke hilir duk siapkan keje
Badan terasa ringan..tapi still xterpikir time tuh...

Tbe2 time kene agkat kotak kt tempat keje
eh..baru pasan..arini lgsung xterase sakit pnggang..
jalan pun laju jer...
Baru la mama teringat yg mama ade mkan oste malam tuh..

Huh..mcm xcaye ajer kan..
sakit punye la berminggu2x..
Tapi baru amek oste 2 bijik..ilang trus sakit...
terasa mcm mkn ubt tahan sakit plak...
mama wat xtau aje la...

tpi da msuk 3 ari..mmg xsakit lgsung..mb mmg betul lah...
Alhamdulillah sgt sbb oste neh mmberi kesan pde mama dgn izin Allah..
Sekarang da leh agkat ar rayyan n atiyyah....
So now mama memang trus consume la mkan oste stiap malam dan pagi..

ok..tadi mama google..terjumpe testimoni yg sama mcm mama
mmg sebijik la pengalaman beliau dgn mama..
Jadi korang kene la pcaye yg cik oste neh mmg bgus sgt2 untuk org sakit pinggng



Ok..mama bg satu lgi gambar...
neh mama amek kt google ajer...
Cube tgok n paham sndri yer...

Nak tau kebaikan Ostematrix secara menyeluruh...
Klik MONTOT Cik Ostematrix sekarang!!!!


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*
 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi/Trial Pek boley Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal  ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik ♥ Shaklee ID : 890653  ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com  ♥ Wassap Only : 019-6477482  ♥SMS only : 012 9399986

1 comment:

anonymous said...

Assalam. Ni untuk tambah ketinggian boleh tak? Saya umur 18 perempuan,nak tambah ketinggian.
Satu lagi harga brp ye? I mean 6 botol tu?

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink