SET HAMIL SHAKLEE- Atasi masalah lebihan berat badan dan Simpul mengkarung


Assalamualaikum.....
hye...selamat pagi semua...Da mkn??klu jom..g la masak sndri klu nk mkn tuh...huhuhhuhu...

Wah...sejak amalkan SET  A (KESIHATAN OPTIMUM)..mama ase memang betul2 bertenaga...
Iye..dulu klu time cuti2 cam neh....nak bngun pagi pun memang payah....mesti tertidur blek..Tapi skrg...fuh...da xase nk tido smula....cepat2 bukak PC update entry baru...huhuhuuh

Ok2x..Arini nak citer ttg keberksenan seorng customer yg da try set bersalin and beliau sndri da share ttg testimoni neh kat GBS grup..



Ok..mama citer blek eh ape yg dikongsi oleh saudare kite neh...

Sejak amalkan set Mengandug Shaklee:

*Berat badan semakin terkawal dan xmelebihi had yg ditetapkan

Ini penting sbb berat badan yg berlebihan akan menimbulkan pelbagai masalah kepada ibu yg sedang hamil dan semasam proses kelahiran bayi.

Komplikasi-komplikasi ini termasuk:

tekanan darah tinggi
risiko kencing manis
risiko baby besar

*Muka tidak kembang sangat macam belon

Huhuhuhu...yg neh memang mama alami setiap kali mengandung....Muka memang tembam giler2 ah...macam dipam2...Sumenye gara2 lebihan berat badan tadi and dlm mase yg sama mama da terjebak dengan risiko kencing manis semasa mengandung..

Memang da 2x mengandung...dua2 mama kene Diet control coz of kncing manis...Mama ase menyesal sgt sbb mase tuh mama blum lgi ditemukan dengan produk SHAKLEE neh...Insya Allah...peknen akn dtg mama akan amek sume produk SHAKLEE untuk kesihatan dalaman..


* Simpul mengkarung atau kat tmpt mama diorang panggil simpul biawak

Fuhh..memang azab sape yg kene....MAma peknen ank no 2 memang tiap2 ari kene...Lgi2 time pagi n sejuk...EVEn da pki stokin pun..asal kite gerak ckit jer time tido mesti tkena...kdg2 smpai tahap nangis sbb xtahan bisa...Mujur ade Cik abe yg sudi picit2kan kaki..huhuhuhuh


Ok..ape yg ade dalam SET Mengandung neh????Meh mama nak suggest korang sume try EUPHORIA SET BERSALIN neh and gerenti korang mesti puas ati punye...

If da amek produk neh....Vitamin2 yg doktor kt hospital or klinik kerajaan bg xyah da makan.sbb SET Hamil SHAKLEE neh memang da cukup da untuk korang...Obimin pun da xdiperluan lgi...

And yg pling best..pde sape2 yg ade masalah HB low pun da boleh diatasi dengan SET HAMIL SHAKLEE...

SET J-1 (Trimester I )

Vita-Lea
B Complex
Vitamin C
Ostematrix 
    + 

SET J-2 ( Trimester II dan III)

Vita-Lea
B Complex
Vitamin C
Ostematrix
Omega Guard 


Saya menyediakan pek mini utk set di atas. Boleh hubungi saya utk info harga bagi trial pack dan full pack. Tawaran harga istimewa pasti utk anda.

*******************************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986 
♥ Free consultation for every purchase

No comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink