Jom Daftar Says untuk tambah income korang!!!

Assalamualaikum....

Hye..ade sape2 pnah dgr x psal iklan SAYS???
hari nie wa nak ajar korang camna nak daftar says..
korang ada facebook? twitter? ada?  bagus..
camna nak buat duit dengan says lak? tahu tak? tak tahu?
takpe2..kita cuba lak says nie..konsep die sama jer macam churp2..
Juz promote iklan die...Tpi says lgi masyuk la better than Churp2x..
Lgipun..Juz dapatkan RM50..da leh cashout....


Sapa yang belum daftar lagi, meh sini kita daftar kat SINI dulu ye..
Nie contoh Wa punye...

Wa baru jer aktif dgn says neh beberapa minggu yg pas..and da dpt banyak tuh...Memang masyuk la...


Ok..kite mulakan tutorial cam ner nk daftar Says neh...


1. Masuk dulu website Says nie kat SAYS.my
2. korang click Create new account cam contoh kt bawah nie


3. Then Log In Facebook korang ye. Email ngn password facebook.


4. Kuar pop up kan? Then korang jer Allow jer taw..


5. Then korang kena creating your account. Ini penting taw. Korang masukkan username kat ruang yg diorang nak tue. pilih la username dan masukkan email korang!


6. lepas tekan Submit tadi, korang terus jer Done cam bawah nie..


7. Ha dah siap Daftar dah! dah masuk ke account korang tue. Sekarang nie korang tekan Social Recommendations untuk share iklan korang!


8. Pastue akan kuar lah iklan2 korang kena share tue. tekan iklan tue.


9. Korang scrol ke bawah, then tekan Generate my unique URL


10. Then korang copy lah code tue. Share lah kat facebook ke, twitter ke, blog ke..senang jer kan..paham kan?


11. kan dah siap. sambil online sambil buat duit kan. SIAP!
SELAMAT MENCUBA!

Nak dapat income tu senang je share iklan dan klik..per klik RM0.20 sama jugak macam Churp Churp .
Nak tau contoh iklan??KLIK sini eh....

5 comments:

izan mama mia said...

nak cuba...gak tapi takut gak....camana eks..

Mama Atiyyah Umairah said...

@izan mama mia
eh..npe plak takut???huhuhhh...xpham la...

yusuflaili(Goku) said...

salam;
nak..cuba juga kat FB nanti..blog tak boleh nanti cik Nuffnang marah.

Mama Atiyyah Umairah said...

@yusuflaili(Goku)
wassalam..tau xpe...mmg xleh letak dlm blog..tpi fb n twitter..ok la...:)

fieda said...

mama atiyyah...err..nak panggil ape ye...nama kwn2...

dah join gak says ni tp lambat sikit earning nk naik..org susah sikit nk klik..

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink