HUBUNGI MAMA ATIYYAH

Hye semua....
Rindunya kat blog nie...
Asenya da lama sangat mama xupdate blog....
Berbulan2 asenya....

Maaf la yer semua...
Ada masa..mama ase down sangat..sampai abaikan blog nie...
But now im Back...
Insha Allah akan terus aktif lagi...
especially dalam bidang shaklee nie....

Apepun..arini mama juz nak update...
If korang ada sebarang pertanyaan or nak order Shaklee...
Mohon wasap ke number baru mama ya...
011 32554982....
Semua nombor2 lama.....mama da xguna...
Jadi mintak maaf pada yg wasap kat nombor celcom sbb mama xdpt respon...

oh ya...kebetulan da update kat sini...
Mama nak remind semua....
Pasal Loose pack untuk Shaklee...

iye..mama akui memang mama ada cakap mama jual pek ekonomi shaklee...
Tapi perlu diingatkan bahawa mama hanya menjual pek ekonomi dalam bentuk Set...
Macam SET C- SET BERPANTANG


Mama xjual ya vitamin dengan harga loose....
Sebab ada yg wasap tanya diorang cakap mama jual dengan harga loose...

NApa xjual dengan LOOSE???
sebab bg mama xberbaloi korang beli secara loose...
xpadan dengan harga dan kuantiti yg korang dapat...
Memang untung bagi mama tapi rugi bagi korang...
So lebey baik korang beli 1 botol terus....

Displaying IMG-20141220-WA0008.jpg
Ni Bukan dari Blog MAMA ya!!!!!

KECUALI kalau korang nak beli dalam bentuk SET...
mama memang galakkan la bagi yg baru nak try or xcukup badget...

ok clear??
So pasni xmau marah2 sebab ingat mama cakap pusing2x...
mama nak kasi penerangan panjang lebar...

Apepun..jangan lupa....
Nak sms atau wasap sila la ke number ini yer....
011 32554982....

wassalam......

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥:Fanpage : Atiyyah Ar Rayyan Collection
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 011-32554982

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink