PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE

Salam semua kepada pelanggan mama atiyyah..
Arini mama nak wat pengumuman untuk korang semua...
Bagi memudahkan pembelian Shaklee secara Online...
Harini mama nak share dengan korang semua...
Blog khusus mama iaitu blog PERMATA DEHEARTY

Dalam blog tersebut...
Mama da sediakan perkhidmatan E-Chart yg mana korang boleh terus direct order shaklee secara online...
Korang juga akan terus tahu harga dan postage untuk barang yg di-order...
Cuma pastikan korang sms/Wasap mama dahule sebelum membuat sebarang pembayaran...
Sebab kekadang ada stok yg x available kat Cawangan Shaklee..
Tapi pas korang dapat maklum balas dari mama leh terus wat bayaran dan jangan lupe copypaste atau printscreen bukti pembayaran...
Dan terus isi maklumat yg diminta...

owh yer...
sistem E-chart kat blog mama dan segala isi kandungannya adalah milik peribadi mama..
Dan ia bukan laman web rasmi SHAKLEE...

kalu nak beli secara online dari laman shaklee...
Mudah sahaja..
Hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee dan anda akan dapat ID serta Password untuk log in..
Nak tau lebey lanjut...
Leh hubungi mama yer...


Belian online...
SIla Klik Gambar yer...
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

Jika berminat untuk membeli sila Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
♥ Fb : Wa Hasan 
 ♥:Fanpage : Ar Rayyan_Umairah 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

SET GEMUK SHAKLEE

Terlalu kurus????
Jom dapatkan supplement shaklee
Anda terlalu kurus???
Tahukah anda....
Dalam pada kita sibuk mencari produk kuruskan badan..masih ramai insan di luar sana yang mencari produk untuk MENGGEMUKKAN badan....
Dah macam produk yang digunakan..namum tak memberikan sebarang hasilnya...


BERITA BAIK!!!!!
Sekiranya anda atau kenalan anda sedang mencari produk untuk menambahkan selera makan dan berat badan...di sinilah tempatnya...

SET GEMUK dari shaklee memang terbaik...
Dah ramai yang guna..alhamdulillah sangat membantu...
selain untuk gemukkan badan..set nie juga bagus untuk masalah alahan/mabuk ketika mengandung dan sesuai untuk mereka yg menjaga kesihatan diri...


Order sekarang jugak sebelum terlambat!!!!


Sms/WA: 019 6477482

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli  Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

MEALSHAKE- ATASI MASALAH SEMBELIT KANAK-KANAK

Hye..da lame xupdate blog kan???
Bz la weh..minggu neh banyak tol keje...
Nak update blog pun xsempat...
Ok..kali neh nak citer ckit pasal masalah sembelit...
Tau x ape sembelit tuh???
Sebelum neh dalam entey HERB LAX
mama da citer pasal sembelit...
So xperlu la nak citer panjang lebor lagi eh...
Cuma kali neh mama nak citer masalah sembelit dalam kalangan kanak2x...
Huh..sape2 yg ade anak kecik yg bmasalah sembelit...
mesti seksa kan..bukan seksa sbb ape...
seksa sbb xtahan duk tgok anak meneran nak berak tapi xkeluar2x...
Macam mama sendiri...
Anak mama Ar Rayyan memang xde masalah sembelit..
Yg tuh..terlebey lawas la plak...
siap da tau..pagi2x dgn malam mesti Yak punye...
Tapi kakak...Kadang2x ade gak masalah sembelit neh...
Duk  cakap die Yak...Tapi tengok xde papepun...
Upenye die kene Yak keras plak...
merah muka2x duk menahan sakit...
So entry kali neh...mama nak syor pade ibu2x kat luar sana...
If anak2x korang ade masalh sembelit...
Plz la try dulu perubatan kampung...
ataupun amek ajer Mealshake dari shaklee...
Jangan terus nak direct g hospital...g klinik...
Terus terang cakap...Bukan bagus sangat pun ubat2x neh...
Kalu ade cara lain..try dulu...Tapi if memang da serius memang kene amek la ubat Hospital...huhuhhu..
APE YG BEST TTG MEALSHAKE???
Sila Double klik gambar kalu nak lebey Clear

Ok la..mama selitkan jugak testimoni dari pengguna yang telah berjaya dengan Mealshake yer...
sO..JOM ORDER MEALSHAKE LAJU2X YER..HEHEEHE
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

PERCUMA MEALSHAKE BULAN MEI 2014

Yeah...tak tipu punye...
Arini ari jumaat....mama cakap betol....
Bulan neh korang akan dapat sebotol mealshake PERCUMA TAU...
Tapi dengan syarat...korang beli 6 botol...
memang akan dapat free...


Berbaloi...bukan susah pun...
kalu ase banyak...korang kumpul la dengan member2x ker sedara ker...
Beli sorang dua...ha..kan da jimat...
Tapi kalu xnak beli 6...
Korang xkan dpat FREE la sebotol...
Tapi korang akan dapat harga istimewa dari mama if beli Dua botol ajer...
Dapat FREE pos lagi....
wah...jimat RM10 kat situ....
Jadi cepat2x wat order sekarang yer...
Sebelum harga istimewa neh berakhir dan berlalu begitu ajer...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink