OSTEMATRIX-BAGUS UNTUK IBU MENGANDUNG

OSTEMATRIX-Bagus untuk ibu Mengandung...
huhuhuu...Bulan neh asek duk citer pasal Cik Oste ajer...
Korang xbosan kan???
Eh..of coz la mama nak citer psal cik oste ajer...
Sebab bulan nie kan ade promo Cik oste...
Setahun skali jer tau SHAKLEE wat promotion
BELI 6 PERCUMA 1

CEPAT!!!!
Jangan terlepas promo ini...
melopong jela jwabnye.....
ok...nak tau x ape manfaat cik oste neh???
Sebenarnya banyak lagi kebaikan ostematrix neh....
Tapi mama ringkaskan yer..
♥ mendapat kalsium yang secukupnya untuk ibu dan anak.
♥ mengoptimumkan pengambilan kalsium dengan formulasi vit D, magnesium yang memastikan serapan yang bagus utk tulang
♥ menghilangkan lenguh-lenguh dan sakit belakang
♥ bangun dengan cergas tanpa rasa letih
♥ sistem penghadaman kerana ia mampu melawaskan
♥ tiada lagi cramp, simpul biawak masa mengandung.
So..sape2 yg selalu alami kekejangan atau simpul biawak...
cube la try ostematrix neh....
sebab kalu korang sapu minyak panas atau balm sekalipun..
tetap xberjalan....tetap kene gak kejang2 time pepagi...
mama tau la sbb mama da alami sume tuh....

Selain dari kebaikan di atas....
Ostematrix neh merupakan gantian kepada susu...
So sape2 yg xleh nak amek susu..leh la amek ostematrix neh...
sbb 1 kaplet ostematrix da bersamaan 1 gelas susu...
jadi sehari mkan 4 kaplet..da 4 gelas susu korang amek...
da cukup untuk mengisi keperluan kalsium yg diperlukan oleh badan kiter...

ostematrix sakit pinggang ketika hamil

So pde sape2 yg berminat..leh wassap sampai berasap yer...
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 


 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 

♥ Shaklee ID : 890653 

 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

OSTEMATRIX BANTU ATASI MASALAH SAKIT PINGGANG DAN SARAF

PROMOSI TERHEBAT!!!!
PROMOSI TERHANGAT!!!
PROMOSI TERGEMPAK!!!

Jom serbu HQ shaklee sekarang!!!
Coz bulan neh shaklee menawarkan promosi terhebat untuk Ostematrix..
Beli 6 botol percuma 1 botol FREE!!!
Woow...hebat tuh...
Bukan selalu tau leh dapat offer cam neh...
Lagi2 klu nk dibandingkan dgn sejuta manfaat yg dapat dri oste neh...
MAHAL ker???Ala..xmahal mane la...kalu xmampu beli sorang2x...
Pakat ramai2 dgn adek kakak..abang ayah..mak nenek...
hah..lebih dari cukup dah...
nak beli lebey pun boley...heheheehe....
APe yg bagus sgt ttg Cik oste neh???
Berbaloi ker???
Nak tau??
Sila bace smpi abes yer....
Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. 

 Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. 

Bagusnye Cik Oste neh hanya dgn satu kaplet  ajer bersamaan dgn segelas susu yg tinggi dgn kalsium atau bersamaan dgn 80 bjik buah badam...
BAgus kan???

Ok...mama share cikit pengalaman mama sendiri...
Baru2 neh mama betol2 sakit pinggang...
sumenye gara2 tersalah teknik nak agkat ar-rayyan
maklum la..ar rayyan skrg btol2 da smkin bsemangat...
gara2 sakit pinggang dan tersalah urat...

Tibe2 ajer ari tuh terpandang la Cik Oste neh duk kt dalam bakul stok shaklee mama..
Sebab da xtahan duk sakit(mama mmg xamek ape2 ubt tahan sakit)
mama pun telan la 2 bijik oste sebelum tido...
Bangun pagi sok..mama memang xingat lgsung mama mkn oste..
g keje cam bese..wat keje cam bese...
ke hulu ke hilir duk siapkan keje
Badan terasa ringan..tapi still xterpikir time tuh...

Tbe2 time kene agkat kotak kt tempat keje
eh..baru pasan..arini lgsung xterase sakit pnggang..
jalan pun laju jer...
Baru la mama teringat yg mama ade mkan oste malam tuh..

Huh..mcm xcaye ajer kan..
sakit punye la berminggu2x..
Tapi baru amek oste 2 bijik..ilang trus sakit...
terasa mcm mkn ubt tahan sakit plak...
mama wat xtau aje la...

tpi da msuk 3 ari..mmg xsakit lgsung..mb mmg betul lah...
Alhamdulillah sgt sbb oste neh mmberi kesan pde mama dgn izin Allah..
Sekarang da leh agkat ar rayyan n atiyyah....
So now mama memang trus consume la mkan oste stiap malam dan pagi..

ok..tadi mama google..terjumpe testimoni yg sama mcm mama
mmg sebijik la pengalaman beliau dgn mama..
Jadi korang kene la pcaye yg cik oste neh mmg bgus sgt2 untuk org sakit pinggng



Ok..mama bg satu lgi gambar...
neh mama amek kt google ajer...
Cube tgok n paham sndri yer...

Nak tau kebaikan Ostematrix secara menyeluruh...
Klik MONTOT Cik Ostematrix sekarang!!!!


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*
 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi/Trial Pek boley Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal  ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik ♥ Shaklee ID : 890653  ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com  ♥ Wassap Only : 019-6477482  ♥SMS only : 012 9399986

KEBAIKAN OSTEMATRIX SHAKLEE

Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.

 Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.

Kelebihan ostematrix:

* menguatkan tulang.
* memperbaiki kekejangan dan kebas
* meringankan stress
* memperbaiki masalah stress
* pengalkalian badan.
* memperbaiki hyperaktif perut dan gastrik


Antara kandungan yg terdapat dalam ostematrix adalah:
♥ Kalsium

♥ Magnesium
♥ Vitamin K
♥ Boron
♥ Zinc
♥ Copper
♥ Manganese

Kalsium bukan sahaja membina tulang dan gigi, malah ia membantu menetapkan ritma jantung, menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran, dan membantu dalam pembekuan darah. Kalsium juga sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan otot, serta buah pinggang. Ia juga mengurangkan kadar kolesterol dalam darah. 


Magnesium pula penting untuk metabolisma kalsium. Ia membantu untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca yang dipercayai penyebab migrain. Satu kajian telah dibuat ke atas Magnesium, dan didapati ia membantu mengurangkan sakit kepala migrain dan mengurangkan frekuensinya.


Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing...

Kesemua 6 nutriens ini (selain kalsium sendiri), adalah sangat penting dalam membantu proses penyerapan kalsium oleh tulang kita. Tanpa nutriens2 ini, badan tidak dapat menyerap kalsium yang diambil dengan optimum.

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi/Trial Pek boley Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

ATASI MASALAH SENGGUGUT/PMS DGN SHAKLEE

aSSalamualaikum..

Tadi mama pos pengalaman mama sendiri mnggunakan alfafa sbg satu cara nak atasi mslh keputihan n senggugut mama...

Sekarang mama nak share dgn korang sume set shaklee yg khusus untuk atasi maslah period xteratur dan senggugut yg teruk...
Kalu sume nak tau....GLA complex dan OSTEMATRIX sgt bgus untuk atasi maslah pms dan period yg xteratur....

Jom bce ckit fakta ttg vitamin neh...

GLA COMPLEX


Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan

Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *

Kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex 

 ♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
 ♥Membantu meningkatkan kesuburan
 ♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
 ♥Membantu dalam menangani menopus
 ♥Menguatkan kuku dan rambut
 ♥Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
 ♥Membantu menangai ekzema
 ♥Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
 ♥Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
 ♥Menguatkan imuniti tubuh
 ♥Memperlahankan proses penuaan
 ♥Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
 ♥Mengawal kencing manis dan darah tinggi
 ♥Mengawal kolesterol

OsteMatrix

Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.

 Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Di samping pembentukan tulang dan gigi yang kuat, zat-zat dalam OsteMatrix:

Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf
Menolong mengurangkan symptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air,mudah meradang dan kemurungan.

B COMPLEX


Secara umumnya, manfaat vitamin B Complex termasuklah :

*menggalakkan penghasilan tenaga, 
*mengekalkan kesihatan kulit dan otot
*menguatkan sistem pertahanan badan dan saraf. 

Fungsi Vitamin B yang menggalakkan pembakaran karbohidrat, lemak dan protein menyebabkan ia digunakan dalam pengurusan penurunan berat badan.

Terdapat juga kajian menunjukkan vitamin B ini membantu dalam memperbaiki siptom-simptom dan tanda-tanda masalah saraf berkaitan diabetes dan pengambilan alkohol. 

Ia juga dipercayai membantu dalam menurunkan risiko untuk mendapat kanser.

So order la set Vitamin Shaklee untuk atasi masalah PMS atau senggugut..


Ok..da paham??So sape2 yg ade mslah neh..try la produk neh...
xrugi pun abeskan duet untuk ksihatan...
dripade duk tanggung sakit setiap bulan...
pastu mkn ubt tahan sakit yg akhirnye hanya merosakkan buah pinggang korang jer...

Kalu anda pikir mahal...Pikir la semula...
pikirkan ttg kesihatan diri sndri..pikir lah cam ner azab time sakit...
pikirkan family..suami dan anak2x...
pikir lah sndri....
huhuhuhuhuh

Mane2 yg bminat...boley hubungi mama yer.....



*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

BOIKOT SHAKLEE!!! BOIKOT PRODUK LUAR!!!

Ape nie....
Awal2 bulan da wat entry merepek meraban cam nie???
Sajer Bikin panas ker????


heheheheh....
Jangan marah semua...
Memang patut dan perlu pun mama wat entry pasal nie...
 Dah lama sebenarnya niat hati nak wat entry nie...
Tapi asek bz ajer terus terlupa!!!!

Kenapa ya tibe2x mama terdetik hati nak wat entry berapi nie???
erm...sebenarnya dari mula mama join Shaklee nie...
Macam2x soalan org duk tanye...
Shaklee Halal ker????Shaklee nie bagus ker??
Shaklee nie hebat ker???

Kenapa mama duk meng-kaya-kan org yahudi...org luar negara dgn duk promote produk diorang....
Ape...Dah xde barang malaysia buatan org melayu ker yg mama nak jual???
Bukankah mama dah support org luar dan bantu diorang??
Sebab kekayaan yg diorang dapat..mesti diorang akan salurkan pada yahudi untuk jatuhkan islam....

Astagfirullahal'azim.....
Kadang2x kita nie kan...terlalu taksub mencari bnde yg xde depan mata...
memang betul...kene kaji dulu sesuatu produk sebelum ambil...
Tapi mengakaji dan mencari ilmu dengan cara yg benar...
Bukan menuduh melulu tanpa ilmu....

Adakah jika menggunakan produk Shaklee bermaksud kita menyokong Amerika?!  

Bukankah persekitaran kita sekarang hampir keseluruhannya menggunakan produk keluaran Amerika dan sekutu-sekutunya bermula dari pakaian, makanan, ubatan klinik dan hospital, perhiasan rumah dan sebagainya. Adakah salah kita menggunakannya?

Kita perlu faham bahawa isu yang sebenarnya adalah adakah kita menyumbang kepada Amerika dalam menggunakan kuasanya untuk memerangi Islam?

Dalam makluman saya, Shaklee langsung tidak tersenarai sebagai syarikat yang memberi sumbangan secara langsung atau tidak langsung dalam membantu Amerika dan sekutunya untuk memusnahkan negara-negara Islam tidak seperti Mc Donald yang ramai sekali orang Melayu ‘bersantap’ di dalamnya dan syarikat minuman Coca cola yang ramai juga Melayu menggunakannya.

Ringkasnya, jangan berlaku tidak adil terhadap sesuatu yang jelas. Yang jelas memberi bantuan untuk membunuh umat Islam, tidak seorang pun berani bangun bersuara, tetapi bagi yang tidak memberi bantuan secara jelas, banyak pula gosip liar melingkunginya.
Jika anda ingin menyokong ekonomi orang Melayu, memang inilah jalannya. Shaklee telah meletakkan garis perniagaan yang jelas dan sangat menguntungkan dengan modal serendah RM 75 sahaja dan ada pula free membership jika memenuhi syarat tertentu.
 Tidak perlu simpan barang dan sebagainya. Paling penting, bisnesnya adalah buat jangka masa panjang kerana bidang kesihatan berkaitan manusia. Ada manusia, adalah pasarannya. 

Saya juga merasakan tiada lagi produk kesihatan yang dibuat oleh bumiputera yang dapat menyaingi produk Shaklee dari segi keberkesanannya dan ujian klinikal yang telah diuji beratus tahun lamanya. Jika ada yang seumpama itu, saya juga berminat untuk mengetahuinya.



Ok....arap dgn penerangan di atas...
korang paham la yer...
Kalu ade antara korang yg ragu2x nak join biz shaklee hanya kerana xdapat jawab soalan di atas...
Mama syorkan lupakan aje la....
jangan sempitkan fikiran kita dan sia2xkan peluang di depan mata...
Ingat...Allah xtakkan ubah nasib seseorang melainkan kita sendiri yg mengubahnya....

jadi pikir2x...renungg2x....
Kalu berminat nak jadi Ahli...Cepat daftar dengan mama sekarang jugak!!!
Hanya RM75 sekali ajer seumur hidup tau....
Tak de yuran tahunan dan yuran tersembunyi...
Ok itu aje la coretan untuk awal bulan...
moga Allah merahmati pembaca semua....
Wassalam......

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Esp-Promosi Esp berbaki Dua Hari lagi!!!

Assalamualaikum dan selamat Pagi....

Kawan  semua......
Promo Esp tinggal 2 hari ajer lagi.....
Jangan terlepas peluang hebat nie..


Tahukah anda... 
Mulai 1 April nie...Shaklee akan selaraskan semua Harga Jualan untuk Produk mereka....

Jadi bagi peminat Shaklee yg bukan ahli....anda tidak layak untuk membeli barangan Shaklee dgn harga ahli lagi.. 

Jadi sempena promosi Esp....
Beli 6 Percuma 1......


Jom daftar jadi ahli sekarang dan rebut peluang yg Hebat dari Shaklee......
Pm saya atau terus 
Sms/Wa/Line 019 6477482


ESP-Promosi Harga GEMPAK!!!!!

PROMOSI ESP!!!
BELI 6 BEKAS PERCUMA 1 BEKAS ESP!!!
Sempena promosi ESP shaklee....
Bulan Mac..mama tawarkan harga yang sangat istimewa....
Jadi pada sape2x yang nak dapatkan Produk nie dengan harga yg sangat2x Istimewa....
Cepat2x SMS/WASAP 019 6477482 sekarang jugak!!!!
Seriusly..mama sangat berbesar hati untuk berikan harga menarik untuk semua...
Lagi best kalu korang kongsi ramai2x...
Lagi banyak korang beli..Lagi menarik harga yg diberi...
Ingat!!!!
SMS/WASAP 019 6477482 sekarang jugak!!!!
*****************************************************************
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

MAC 2014-PROMO ESP SHAKLEE

Hyiii semua....
Dah lama rasa mama xupdate blog....
Cian korang erk...
Blogwalking tempat mama...tapi mama xde....
hehehehe...anyway...TQ pada yg rajin menjelajah blog nie....
Suke ati...riangnya dalam ati....
Syok yg teramat sangat masuk bulan baru nie....
Mesti ramai yg dah tau...
Atau masih xtau lagi....
Bulan Mac 2014 nie.....
Merupakan promosi bagi produk GEMPAK Esp...
Sangat2x GEMPAK samapai belum pun satu hari promosi berjalan...
Da berduyun2x orang datang membeli....

Memang sangat puas hati dgn produk nie...
Jadi sempena bulan MAC 2014...
Mama buat promosi besar-besaran untuk produk nie....
Bulan MAC..BELI 6 PERCUMA 1.....

HArga biasa RM150 SEBEKAS......
BULAN MAC....Anda jimat BERGANDA!!!!....
Paling BEST...BELI 6 BEKAS ESP......
PERCUMA SEBEKAS ESP+POSTAGE+????

BERMINAT????

ATAU TERUS SMS/WASAP DENGAN MENAIP:

ESPSYOK<jarak>NAMA<jarak>ALAMAT

dan hantar ke number 019 6477482 sekarang!!!

30 PELANGGAN TERPANTAS akan menerima sesuatu dari kami!!!!'
CEPAT!!!...JAngan terlambat yer.....

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink