Bahayakah Esp Shaklee??

ESP Shaklee Tidak Selamat Ke?????
Sekarang isu ESP Shaklee pula? Ya lah dah orang kecoh
soya ni tak bagus kan, dan memandangkan ESP
Shaklee ni diekstrak dari kacang soya maka lumpurnya
pun terpalitlah sekali.


Apa yang anda perlu tahu adalah
ESP Shaklee hanya diekstrak dari kacang soya non-
GMO. Ingat lagi kan apa beza GMO dengan non-GMO?
Yang mana baik dan yang mana buruk?
Malah kacang soya non-GMO yang digunakan oleh
Shaklee telah melalui progam Identity Preserved Program
(IPP) . Melalui program IPP ni, Shaklee memastikan
kacang soyanya adalah yang semulajadi dan bebas dari
perubahan genetik . Contohnya, jika ia perlukan 9 bulan
untuk matang sebelum dituai maka 9 bulanlah masa
yang Shaklee peruntukkan. Ia tidak akan diberi apa-apa
bahan kimia untuk mempercepatkan kematangannya .

Jadi proses penanaman soya untuk Shaklee adalah
secara semulajadi dan tiada any intervention ya.
Dan apa lagi yang bezanya ESP Shaklee dengan produk
soya lain?


Apa yang anda perlu tahu kebiasaannya produk soya
akan diproses menggunakan alkohol yang bukan sahaja
memusnahkan kandungan isoflavene yang bermanfaat
pada kesihatan kita malah boleh menyebabkan
pencemaran dari bahan-bahan kimia yang digunakan .

Tapi tidak dengan ESP Shaklee ya.
Kacang soya yang digunakan dalam penghasilan ESP
Shaklee dicuci dengan air untuk memastikan kandungan
isoflavene dan daidzin di dalamnya yang penting untuk
kesihatan terpelihara. Pada yang belum tahu isoflavene
adalah antara komponen penting dalam pencegahan
kanser.


Dan tahukah anda pengambilan ESP Shaklee hanya
disarankan 3 sudu besar sehari. Kenapa? Supaya ia tidak
membebankan ginjal kita untuk memproses. Jadi banyak
ke 3 sudu besar sehari tu? Pada saya tak lah banyak
pun. Tapi pada orang lain, ikut pendapat masing-masing
lah kan. Pendek kata Shaklee sendiri pun tidak suruh
ambil banyak ESP pun sehari. Cukup 3 sudu besar untuk
keperluan harian. Bersederhana itu kan lebih baik.


Kesimpulannya memang ada betulnya soya bahaya pada
kesihatan jika anda pilih untuk amalkan soya GMO dan
ambil pada kuantiti yang melampau banyak. Tapi
pendirian saya, sebagai tumbuhan yang diciptakan oleh
Allah, ia tetap ada manfaatnya pada badan dan ambillah
pada kuantiti sederhana. Shaklee ESP antara produk
berasaskan soya yang dihasilkan dari soya non-GMO
dan melalui pemprosesan yang ketat untuk memastikan
kualitinya terbaik

. Malah cadangan pengambilan
seharian sudah ditetapkan untuk memberi manfaat
kepada badan dan bukannya memudaratkan badan. Jadi
bukan nak promote tapi sebagai produk yang sudah 50
tahun di pasaran, jika benar ESP Shaklee memudaratkan
badan semestinya dah lama ia dikeluarkan dari pasaran.

Jadi fikir-fikirkan lah. Jangan terlalu percayakan cakap
orang. Sebaiknya buat kajian sendiri. Anda akan lebih
yakin bila anda sendiri yang mencari jawapannya.

Credit to www.lifefit.my

HERBLAX + LECITHIN- Rawat Buasir Tanpa Ubat Dan Bahan Kimia


Ketahui cara dan Tip untuk atasi masalah Buasir yang kerap Melanda...
Tak perlu Ubat cucuk montot setiap Hari....
Tak perlu makan Ubat Klinik setiap hari.....


Hanya cuba Vitamin Shaklee dan rasai perbezaan yang ketara....


Nak order???
Sms/Wasap ajer...
Mama pasti membantu!!!!!!

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

HERBLAX- Sembelit Dan Kempis Perut secara Semulajadi


Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi ;
- alfalfa leaves
- senna leaves
- anise seed
- blue malva flower
- buckhorn bark
- licorice root
- rhubarb root
- fennel seed
- culver’s root.

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Manfaat Utama :

♥ pembersihan najis yang tersekat

♥ meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita

♥ membantu masalah sembelit

♥ tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi

♥ mengempiskan perut

♥ ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut..sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.

Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? 

pengamal tegar ubat tahan sakit.

mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit 

mereka yang banyak jerawat

pesakit gout

mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

OMEGA GUARD-Kebaikan Omega Shaklee kepada Kanak-Kanak

OMEGA BAGUS UNTUK KANA-KANAK

Harga Pasaran Semasa :

OmegaGuard= RM 136.00 ( 90 kapsul )
HARGA PROMOSI?????

Jom hubungi saya :
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

OMEGA GUARD-Minyak Ikan Terbaik Dunia

Bagaimana Shaklee Omega Guard diproses?

Minyak ikan yang baik seharusnya diekstrak dari ikan itu sendiri, dan bukannya sekadar dihasilkan dari hati ikan sahaja. Kaedah penyulingan minyak ikan yang kurang sesuai juga adakala memusnahkan sesetengah nutrien, dan tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) - bahan kimia industri yang sangat bertoksik.


Kebanyakan pengusaha-pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan, akan tetapi kaedah ini bukan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrien, malah tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan.

Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard. Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan propietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semualjadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) merupakan bahan kimia industri yang sanagt bertoksik.
KENAPA PERLU AMBIL OMEGA 3???
Harga Pasaran Semasa :

OmegaGuard= RM 136.00 ( 90 kapsul )
HARGA PROMOSI?????

Jom hubungi saya :
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

OMEGA GUARD - Kepentingan Omega Shaklee


Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?
1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

DEC 2013-OMEGA GUARD

Ape kabo sume???
Moga sihat la yer....
Sekejap ajer yer...
pejam celik pejam celik...
Da masuk bulan December dah.....
Maknanya da setahun perjalanan mama bersama SHAKLEE...
seronok dan banyak pengalaman...
Apepun bukan nak citer bab pengalaman...
Tapi nak bgtau promosi SHAKLEE akhir tahun 2013...
Omega Guard yang kebabum dan meletops...
Promosi nie memang sangat tepat dan ngam dengan cuaca sekarang...
Yela..bulan 12 kan memang sinonim dengan musim tengkujuh...
Hujan turun tanpa henti...
Cuaca pun dingin dan sejuk ajer....
Bagi yang da penyakit asma....
Mulalah semput kerap menyerang...
Bagi yg resdung...selesema dan hidung ber-air..
Bagi yg mudah demam...menggigil dan menggeletar la...
Bagi yg berisi aka montel...makin kuat makan sebab sentiasa lapar...
Bagi yg ada penyakit lemak..makin susah la lemak nak turun...

Jadi omega memang tersangat la Cun dan sesuai sekali untuk korang..
Beli 6 Botol PERCUMA 1 botol...
Percuma kos Penghantaran....
Percuma Keahlian seumur Hidup....

TAk nak ker????
Bukan senang nak dapat TAWARAn nie tau....

Banyak kebaikan hanya dalam 1 botol ajer...
Jadi meh la kongsi beli dan dapatkan harga menarik sehingga akhir tahun nie ajer...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 


 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink