PANDUAN SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK ANDA


Jom luangkan masa sedikit tuk baca info nie yer....
So that korang leh decide sndri ape masalah dan supplement shaklee yg sesuai untuk anda..



Ape2x leh la roger2x yer jika ada sebarang pertanyaan dan order..

have a fun!!!!

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

SET MENYUSU 3M SHAKLEE

Soalan² PALING HOT yang kami terima tentang set menyusu 3Mツ


1. Berapa harga Set Menyusu 3M yer?
[✔]Set Menyusu 3M hanya RM499.75 Sekiranya inginkan harga ISTIMEWA, boleh SMS "3M" ke 012-9399986 atau PM page(https://www.facebook.com/vitamintambahan)

2. Berapa lama satu Set Menyusu 3M boleh bertahan?
[✔] Set lengkap3M boleh bertahan selama 4 bulan. Ini bermakna anda hanya laburkan RM124.95 sebulan ツ

3. Apa ada dalam Set Menyusu 3M nih?
[✔] B Complex
[✔] Vitalea[Iron formulated Multi-Vitamin, pemberi tenaga untuk ibu BF yang sering keletihan]
[✔] Alfalfa[Bagus untuk anak jaundice]
[✔] Ostematrix(Calcium) [Penting untuk mengelakkan susu merudum semasa period!]
[✔] Vitamin C[Temporary out of stock]
[✔] EnergizingSoy Protein [Optional]

4. Confirm ke Set Menyusu 3M boleh membantu saya untukmendapat susu melimpah ruah sampai memancut-mancut?
[✔] Setakat iniAlhamdulillah 99% customer kami berpuas hati dengan Set Menyusu 3M kami. Selain mendapat hasil susu yang LEBAT, ramai yang berasa lebih BERTENAGA untuk melayan suami dan anak. Tak kurang juga ada suami yang memuji isteri mereka makin MENGANCAM serta MENAWAN selepas mengambil Set Menyusu 3M

5. Erm, kalau saya nak try dulu untuk sebulan, boleh ke?Mahal sangat nak beli untuk 4 bulan terus
[✔] Boleh sangat! Kalau nak cuba² dulu, boleh SMS "TP-3M" ke 012 9399986 ataupun tinggalkan message di page Kami(https://www.facebook.com/vitamintambahan)


6. Set Menyusu 3M nih dalam bentuk PIL ke SERBUK?
[✔] Semua supplement dalam Set Menyusu 3M adalah dalam bentuk PIL. Hanya Energizing SoyProtein dalam bentuk serbuk dan boleh dicampurkan dalam minuman kegemaran anda ツ

7. Energizing Soy Protein tu apa benda pulak yer?
[✔] EnergizingSoy Protein (ESP) adalah sejenis SERBUK minuman yang boleh diminum sendiri ataupun dicampur dengan minuman kegemaran anda ツ
Antara kelebihan ESP:
[✔] Sebagai ENERGY BOOSTER. Kalau minum waktu pagi, insya-Allah sampai ke petang pun tak lapar. Akan rasa sangat energized! Sangat penting untuk ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak
[✔] Susu badan makin PEKAT sebab kandungan protein yang tinggi di dalam ESP dan merupakan komponen utama di dalam susu badan
[✔] Membantu mempercepatkan 'healing proses' untuk luka-luka selepas bersalin
[✔] Kulit makin BERSERI-SERI sebab ESP membantu proses mengantikan sel-sel kulit yang dah mati(disebabkan kandungan protein di dalam ESP)

8. Saya masih pregnent, boleh ker saya nak guna Set Menyusu3M nih?
[✔] Takde masalah malah sangat BAGUS untuk mengamalkan supplement dalam Set Menyusu 3M sejak mengandung sampailah dah bersalin sebab bayi di dalam kandungan juga memerlukan nutrisi yang TERBAIK dari si ibu 

9. Saya berminat! Macam mana nak order? Boleh PM saya?
[✔] Nak order MUDAH sangat. SMS jer "SET 3M" ke 012 939986 ataupun tinggalkan message di page (https://www.facebook.com/vitamintambahan). Maaf sangat sebab kami tak dapat nak PM anda di Facebook melainkan anda PM kami dulu 

Apepun..kalu nak tau lebih lanjut...leh sms atau Pm ajer fanpage kami yer...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

DISKAUN HEBAT!!! Jom hadiahkan VIVIX sempena HARI IBU

Pengumuman penting!!!
Mama atiyyah nak bagi diskaun habis-habisan kepada customer yg berminat nak beli vivix...

Sempena HARI IBU, ape kata korang hadihakan ibu korang sebotol VIVIX...
Mesti diorang eppy sebab dapat sesuatu yg spesel dari korang...


Lagi2x artis pun guna vivix dari shaklee tau...
Macam kebaikannye if korang rasai sendiri pengalamannye..
Rahsia kekal cantik dan sihat bersama Ayu Raudhah
Yer...mama tau..harganya mahal...
So sempene HARI IBU...mama bagi diskaun kaw2x punye tau...
Bulan lain xdapat yer...
Hanya Sempena Hari Ibu ajer...

Kalu nak...cepat2x sms sekarang...

Taip VIVIX<jarak>NAMA<jarak>LOKASI dan sms ke 012 9399986

Ingat...Sapa cepat die dapat Yer...
HArga memang kaw2x punye neh....

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer...
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

PROMOSI HEBAT- ESP dan ALFAFA COMPLEX

ok...ini betol2x yer....
Bukan tipu2x punye....
MAma atiyyah dalam proses nak meng-clean and clear-kan stok yg ada...
Jadi mama nak tawarkan harga istimewa untuk dua produk neh....

Well...korang pun da tau kan ape fungsi kedua2x barang neh....
Bukan sekadar untuk ubu2x yg nak tambah susu aje yer....
If korang ade masalah resdung pun leh amek set neh..
Dan yang penting...
setiap wanita mesti memiliki ESP dan ALFAFA 
KENAPA???
Sebab Alfafa dan ESP merupakan hot produk samada untuk luaran atau dalaman anda yer...

So...xnak cakap banyak2x...
Sape2x yg nak rembat dua produk neh...
segera SMS ke no 012 9399986 sekarang yer.....
INgat...stok xbanyak dan harga memang kaw2x punyer yer...


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

PROMOSI MEI-VIVIX DARI SHAKLEE

Hye...Sekarang da masuk bulan mei yer...
cam bese la..
setiap bulan..shaklee mesti ade wat promo beli 6 percuma satu kan...
Korang mesti xsabar2x nak tau kan??

ahakz...
ok..bulan neh...vivix dari shaklee take place yer...
Harga berbaloi2x sebab yela..promo beli 6 percuma 1...
mana nak dapat kan???

ok...mama paham ade yg memang pasang angan2x nak beli vivix...
Tapi pk 2x sebab harganya yg mencecah sampai rm437 kan???
wow..memang satu pelaburan yg besar...
Tapi sangat berbaloi tau if korang dapat alami perubahan positif selepas penggunaan vivix...

So..mama tau ade yg xberkemampuan..,
jadi sempena promosi yg jarang sekali peluang neh dapat...
mama nak wat satu offer terbaik untuk korang....
if la korang memang beminat dan confident nak beli vivix...
boley hubungi mama yer...

mama tengah kumpul 6 orang individu yg betol2x serius dan confirm nak try vivix neh...
so mama akan bagitau cara2x cam ner nak dapatkan sebotol vivix dengan harga paling awesome....
memang rugi sangat2x if korang lepaskan peluang nie yer....
Jadi kalu korang memang berminat...
confirm nak beli...
memang serius dan jujur...cepat2x sms mama yer...
sebab sapa cepat dia dapat yer....

Tawaran dibuka sehingga 30 mei sahaja yer...
Abes bulan mei..harga macam bese...
Apepun leh hubungi mama untuk sebarang pertanyaan...
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer..
 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

KERJA BARU EMPAT BULAN DA DAPAT NAIK PANGKAT SUPERVISOR!!!!!


Hye...selamat HARI PEKERJA  untuk sume yg bekerja yer...
tak kira keje sendiri ke...kerajaan ke..swasta ker atau keje kat umah jer as suri rumah....
keje jugak tau...

So arini sume leh la bcuti...
xpayah masak..xpayah kemas umah..xpayah jaga anak...
erk..boley ker???huhuhuhu....

ok...xnak citer panjang2x ok...
Arini sempena hari bekerja...saya nak umumkan pada sume...
Alhamdulillah...saya da berjaya dinaikkan pangkat...

Bersyukur sangat2x sebab keje xsampai 4 bulan pun...
pastu xsusah pun keje saya...
duk umah mengadap laptop dan online ajer...
Da dapat promotion dari boss untuk naik pangkat jadi supervisor...
Syukurx2 sangat2x....

Eh...korang confius ker???
xpercaya ek???
huh..mane ade yg nak percaya kan....
keje bertahun  dgn kerajaan dan swasta pun ...
belum tentu lagi leh nek pangakat...
pastu bukannye senang..macam2x kene wat...
overtime....onkol,,,,eh..xpercaya ek???
hehehehe...ok2x..ok...mama xtipu tau...
memang mama da dinaikkan pangkat dari pengedar produk shaklee kepada supervisor shaklee...
dua kali tangga gaji aka jawatan mama tau...
sepatutunya dari pengedar akan naik jadi pembantu supervisor...
Tapi alhamdulillah...mama dapat tawaran jadi supervisor trus....

Sumenye hasil rezeki dari SHAKLEE dan dgn izin ALLAH TAALA...
Tanpa bantuan dari-NYA....xmungkin la kan leh capai target sepantas neh....
Mama sangat2x bersyukur sebab yela..xsgka leh berkembang sampai mcam neh...

Pada awalnye mama register ahli shaklee neh juz nak wat makan sendiri ajer...
Tapi galakkan dari bos mama...mama belajar cikit2x ttg biz shaklee...
Dan sekarang....Alhamdulillah..berbaloi gak usaha mama....

Iye..memang betol...bila da naik pangkat neh...
cabaran dan tugas mama akan semakin menigkat dan mencabar...
Tapi INSHA ALLAH dengan bimbingan dan galakkan dari grup biz....
sumenye akan jadi mudah....

mama sangat bertuah sebab dipertemukan dgn boss dan grup yg baik dari shaklee...
'Kami sume bekerja seperti satu family...
mana xpaham akan dibimbing....
mana yg susah akan dibantu...
xde istilah ko nak kaya...ko wat la sendiri....kalu aku ajar ko..nnti ko kaya...aku xdapat pape...

NO!!NO!!NO!!!!

dalam grup kami...sume yg susah kan jadi mudah...
yg xkenal...leh saling berkenalan dan yg xpandai akan diajar dgn penuh kasih sayang...
mengerattkan silaturrahim sesama kami sume...
dan paling best...semua akan merasa bonus dan gaji masing2x setiap bulan atas usahasama dari semua...

so...korang xnak try ker???
percayalah..xrugi pun tau...
Cume dgn rm 65 + rm 10 (postage) seumur hidup...
korang dapat pulangan dan ganjaran yg lumayan....
so sape2x yg ase bersemngat dan xteragak2x nak join biz...
apekata trus sms/wassap mama 019 6477482
Jadi pengedar shaklee dan rasai sendiri perbezaannya...

kalu yg dah ade kerja..leh jadikan sebagai sbg kerja sampingan...
mama sendiri keje dgn gomen...
dan Alhamdulilllah...sekarang setiap bulan mama dapat gaji 2x sebulan dari 2 company berbeza...

so xnak da taippanjang2x...
kalu serius leh trus hubungi mama...
yg penting bila join biz neh...
pastikan anda adalah orang yg 
JUJUR... RAJIN... SABAR.... dan mahu BELAJAR...
Selebihnya kita kan bantu...
that all...wassalam...

*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer...
 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink