MENCARI PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

Aiipp...Arini mama out of topic jap...
Tapi masih berkaitan dengan Shaklee eh....hehehehee...
Ok...Actually kalu bace title mesti confius eh...
Mama kan da jadi Pengedar..nak cari pengedar wat per lagi????
huhuhuhuu.....
Ok..mama terangkan ek...
Mama sekarang tengah offer kat korang sume...
Yang berminat nak JAdi pengedar Shaklee yg sah...
Untuk join group mama dan kita same2 kembangkan biz shaklee di seluruh dunia...

Sebabnye..mama dapat banyak permintaan untuk customer
yang nak beli produk shaklee secara direct or face to face...
Tapi agak terbatas la sebab mama kan duk Endau...

So kalu kat tempat lain,memang mama kene pos la barang tersebut...
Jadi kalu mama ade ahli bawah mama...
mama akan pass cust pde ahli shaklee mama yg terdekat la...
So jom la join mama...JAdi ahli shaklee..hehehee
Kalu berminat..juz PM mama yer....

Ape2x leh bace kat sini...
CARA JOIN AHLI SHAKLEE

p/s: Yuran sekali jer tau sume idup..Pastu da xpayah nak bayar untuk renew ahli lagi!!!!Bez kan???

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

SET F- SET DALAMAN WANITA

Set F merupakan set khusus untuk penjagaan dalaman wanita...
Terdiri dari Vitamin E dan Alfafa complex.
Kenapa nak ambek set F???
Soklan cepumas betol la...
Of coz la sbb sebagai seorng wanita...kita perlu mjaga bukan sahaja luaran...
Tapi dalaman juga perlu yer....
Sekarang time anak dara memang nampak cam xpenting lagi...
Tapi bila da kawen..da ade laki..da beranak...
baru la kaw akan paham segala2nye....huhuhuhu

Vita-E Complex

Untuk awet muda - melambatkan proses penuaan
Membantu mengurangkan kesan parut / jeragat di kulit
Bertindak sebagai anti-oksida
Membantu dlm perhubungan suami isteri :)
Membantu wanita yg melalui menopous 

Alfalfa

Untuk kesihatan dalaman wanita
membantu melancarkan kitaran haid
Membantu membuang toksik dlm badan
Mudah buang air besar (mudah buang angin juga... heheh), seterusnya bantu utk pengurusan berat badan

Sape yang perlu Set F

 Sangat sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikkan dalaman

 Sangat sesuai untuk merapatkan hubungan suami isteri dan menambah keintiman

 Sesuai untuk wanita yang sentiasa ingin kelihatan awet muda

 Vitamin E berfungsi sebagai anti penuaan, anti oksida, sebagai vitamin awet muda dan juga digelar sex vitamin

 Alfalfa bertindak membaik pulih kesihatan dalaman wanita, sebagai perapat, menghilangkan keputihan dan melancarkan haid.
So pada sume gadis2x dan juga mak2x serta isteri2x sume...
Ambik la set F nie yer...
Sebab Bila kita sihat luar dan dalam,
 rupa pun berseri-seri semua pun senang tengok kita. 
Terutamanya suami kita, senyum memanjang..
huhuhuh....

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

SET E ( Set B + Ostematrix ) - Set penyusuan sihat, cergas dan cerdas


Set E merupakan kombinasi SET B(set Menyusu) plus dengan Ostematrix.
Ia juga merupakan set penyusuan yang terbaik dari Shaklee....

Ini adalah set penyusuan Shaklee yang boleh mambantu anda untuk tidur lena
 dan bangun pagi pun cergas jer...
xde lagi malas2x dan lesu sbb bila kita cukup tido..bangun pagi pun cergas...
Mental pun xde stress2x...
Best kan???


Terdiri dari Vitalea, B complex, Vitamin C, Alfalfa & Ostematrix 

Vitalea

♥ Setiap tablet VITALEA mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting!

♥ Tablet VITALEA ni disalut dengan serbuk spirulina dan ia merupakan tablet multi-vitamin yang PALING PANTAS larut dalam air & dalam tubuh manusia....Dan ianya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas dalam USUS KECIL.

♥ Ujian klinikal membuktikan pengambilan VITALEA Shaklee selama setahun, boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

B complex

♥Vitamin B Complex memainkan peranan dalam mengawal perubahan mood/emosi seseorang..

 ♥Vitamin B membantu mengawal depressi dan gementar dengan menguruskan fungsi neurotransmitter (penyampai semulajadi otak yang mengawal mood dan emosi)

♥Vitamin B compleks juga dikenali sebagai 'HAPPY VITAMIN' sebab fungsinya sebagai ubat penenang atau mengawal perubahan mood/emosi seseorang..

Vitamin C

♥Vitamin C Shaklee, adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

♥Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.

♥Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.

Alfalfa
Alfalfa bersifat diuretik, mengawal pendarahan dan merendahkan tahap kolesterol. Ia juga membersihkan toksin dari tisu badan.

Khasiat Alfafa : 

~ Bertindak seperti kacip fatimah 
~ Milk Booster bagi ibu menyusu
~ Melegakan sakit sendi dan belakang. 
~ Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
~ Memberi kelegaan semasa haid. 
~ Memulihkan urat selepas bersalin
~ Bagus untuk elergi dan ekzema

Ostematrix 
♥Ostematrix mengandungi magnesium yang telah dikaji boleh membantu mendapatkan tidur yang lena dan tidak terganggu.

♥ Mereka yang menghidap insomnia boleh cuba ambil Ostematrix dengan Magnesium ni. 

♥Menurut kajian USDA, kekurangan Magnesium mengganggu aktiviti ‘elektrik’ dalam otak yang menyebabkan tidur terganggu.

♥Dan bila tidur lena pasti senang nak bangun pagi.


Sape patut ambik SET E???

Sangat sesuai untuk ibu-ibu menyusu, dimana dengan pengambilan kalsium, tubuh badan ibu lebih bersedia untuk menghasilkan susu yang banyak, dan hasilnya amatlah menakjubkan.

Sangat sesuai untuk individu yang mengalami sakit-sakit kaki, sakit sendi, sakit lutut, kebas-kebas di tapak kaki dan rasa seperti ditusuk jarum serta rasa sejuk-sejuk badan dan sakit belakang

Sangat sesuai untuk individu yang mempunyai masalah untuk minum susu

Sesuai untuk individu yang mengalami penyakit yang berkaitan darah

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer...
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

HERB LAX UNTUK MASALAH SEMBELIT DAN SISTEM PENCERNAAN

Tahukah anda bahawa apabila sembelit...pelbagai masalah akan timbul??
Sembelit ialah pergerakan usus yang tidak kerap atau yang tidak selesa. Pergerakan usus mungkin kecil, keras atau kering. 

Seseorang dikatakan mengalami sembelit jika ia membuang air besar hanya dua kali dalam seminggu atau kurang daripada itu dan dikaitkan dengan peneranan ketika membuang air besar. Sembelit adalah lebih biasa di kalangan wanita.

Sembelit tidak terlalu bahaya kepada kita..Tetapi jika berlarutan boleh menyebabkan buasir dan timbulnya masalah lain di kemudian ari...


Gejala-gejala

* Najis adalah lebih kering dan keras dan adalah lebih susah untuk membuang air besar 
*Meneran semasa membuang air besar 
*Sakit semasa pergerakan usus 
*Kekejangan di bahagian abdomen

KINI anda xperlu risau lagi....Jangan pening kepala lagi if korang memeng jenis yg mudah sembelit...
Dengan adanya produk terhebat dari SHAKLEE sumenye boley di atasi..
Memperkenalkan...HERB LAX dari SHAKLEE....
huhuhuhuhu.....

Herbalax adalah suplemen Shaklee yang hanya di makan seminggu sekali sahaja. Biasanya diambil ketika hujung minggu . Ia mengambil masa selama 6 jam baru bertindak, dengan syarat lepas makan minum air masak banyak-banyak. 

Ia adalah sejenis julap tapi tidak menyebabkan kita cirit birit macam julap yang biasa kita temui. Cuma rasa 'gesaan' untuk buang air besar tu banyak kali. Contohnya anda mungkin buang air besar sekali sehari, tapi apabila anda makan Herbalax anda rasa mahu ke toilet 2 - 3 kali sehari.

Cara pengambilan 4-5 biji seminggu sahaja bergantung pada berat badan seseorang..

Untuk apa Herbax ini sebenarnya ? 

Ia untuk membantu membersihkan usus, maklumlah kita makan macam-macam setiap hari. Selain itu ia juga dapat mengelakkan gangguan kepada sistem pencernaan, mengelakkan gangguan sistem peredaran darah dan sistem pertahanan badan.

So sape2x yg ade masalah sembelit....Jom order dgn mama and rasai sendiri perubahannye yer...
Sape2 nak kurus pun boley amek herb lax...xde masalah... :)
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik
 ♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

NUTRIWHITE-SEKATA-kan KULIT WAJAH


Ari tu ade citer psal produk Nutriwhite...
Arini nak citer lbey ckit eh....

Skincare NutriWhite khususnya dicipta untuk memenuhi keperluan penjagaan kulit mengikut kesesuaian orang Asia. 

Ia mengandungi campuran 'proprietary patent-pending blend WhiteN-16' yang terdiri daripada16 nutrien 
yang ternyata boleh menyihatkan kulit dalam lima cara yang berlainan.

NutriWhite mempunyai 7 produk yang dapat membantu mewujudkan kulit lebih cerah dan memutihkan wajah. 
Sistem NutriWhite membantu menyerikan penampilan terutamanya pada 'dark area' dengan mencerahkan kulit kusam. Ini akan menjadikan ton warna muka sekata. 

Kulit anda akan kelihatan lebih cerah, licin dan berseri.


Tujuh produk Nutriwhite yang menjadi kegemaran adalah:


1. Gentle Action Make-up Remover
2. Gentle Deep Foaming Cleanser
3. Soothing Radiance Whitening Softener
4. Daily Defense Whitening Essence
5. Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
6. Overnight Renewal Whitening Cream
7. Spot Whitening Treatment

Ramai yang mengatakan penggunaan NutriWhite khasnya essence dapat melembabkan muka walau dibilik aircon 24 jam.

Pengguna juga berpuas hati dengan harga skin care. Walaupun harganya nampak mahal tetapi penggunaannya boleh tahan sehingga 8 - 12 bulan... Memang berbaloi... Rata2 kawan-kawan yang mahu mencerahkan wajah mereka hanya akan membuat pesanan kedua selepas 1 tahun menggunakannya.

Seorang pengguna yang dahulu mempunyai banyak jerawat mengatakan bekas-bekas jerawat yang lama juga pudar dengan penggunaan consisten. 

Bagi mereka yang mencari produk kecantikan, kalian boleh mencuba produk ini. 

************************************* * 

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

SET MENYUSU 3M DAN SET B

Arini nak share sume testimoni pengguna shaklee berkenaan 
SET menyusu yg merangkum SET B dan SET 3M...
Jom layanz.....
Maksudnya:
Dan (ingatlah) ketika Musa memohon air untuk kaumnya, lalu Kami berfirman: "Pukullah batu itu dengan tongkatmu". Lalu memancarlah daripadanya dua belas mata air. Sungguh tiap-tiap suku telah mengetahui tempat minumnya (masing-masing)[55]. Makan dan minumlah rezki (yang diberikan) Allah, dan janganlah kamu berkeliaran di muka bumi dengan berbuat kerusakan.

Cara-cara mengamalnya:

# Berdoa: 

“Ya Allah permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk anakku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menurut segala yang telah Engkau syariatkan. AMIN”

# Baca Salawat Nabi dan Bismillah sebelum menyusu dan mengepam.

# Baca Surah Al Baqarah ayat 60 dan letakkan tangan pada payudara, usap, dan doa dalam hati semoga Allah murahkan rezeki anak aku supaya aku mampu keluarkan susu yang cukup pada anak aku sehingga sekurang-kurangnya umurnya 2 tahun. InsyaAllah.........
TESTIMONI PENGGUNA SET MENYUSU
"puasa penuh bulan ramadhan lepas consume set 3m"
"rezeki sepanjang berpantang dgn set 3m+esp"
"Berkat kesabaran serta kerajinanan di iringi doa inilah hasil,hanya susu dan air batu saja yg ada, serta mengamalkan set menyusu shaklee"


"hasil tuaian setelah consume Set B shaklee"
"baru seminggu guna susu da pekat n boleh dapat penuh botol"


"rezeki untuk anak"

"terima kasih shaklee..Semoga memberi inspirasi untuk ibu2 yg lain"

"baby cepat kenyang setiap kali pas menyusu"
Fuh...cukup la...
asenye kalu nak citer testimoni pengguna neh mmg xabis 1 blog neh...
Sebab da terbukti keberkesanannye
dan ramai ibu2 kat luar sana yg teruja dgn pengalman diorng
Anda xterasa nak mencube ker???
*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 

 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

SET D (KECANTIKAN)


Set paling laris sekali selepas set menyusu adalah SET D
Memang best dan power la...
Da rmai yg bagi komen positif selepas consume SET D

Jom baca info ttg SET D..


SET D ( KECANTIKAN KULIT/KESUBURAN)
B Complex
Vita-C
Vita-E
Vita-C dan Vita-E adalah gabungan antioksidan yang powerful, bermanfaat untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh.

Vitamin E menjadikan seseorang nampak muda kerana ia menghalang perkembangan sel penuaan.

Gabungan vitamin-vitamin di atas berguna untuk mencegah jerawat dan melupuskan parut jerawat baru. Menjadikan wajah lebih berseri dari dalam.

TESTIMONI PENGGUNA SET D

*muka makin Berseri-seri...
*jerawat/parut pun Hilang
*kulit makin halus..mulus..gebusss...


"Hampir sebulan saya mengamalkan pengambilan vitamin e kompleks, lubang parut jerawat di muka saya semakin kurang. Saya fikir jika menambah vitamin c, vitamin b kompleks, esp....tentu kesannya akan lebih menggembirakan. Tq Shaklee."
Ok???Masih ragu2 ker nak try set D neh??Xmenyesal ker tgok org lain sume bjaya...
So sape2 yg ade masalah kulit..Apa salahnye anda cube produk shaklee...
Kalu ade badget..Boley la tambah ESP sbb cam mama cakap ESP tlalu bnyak kebaikannye
 and xrugi pun untuk korang beli...


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

SET KESUBURAN SHAKLEE


Selamat malam sume...
Da tido ker???
Maklum jela..esok kan ari Isnin...
Mesti ade yg da tido awl sbb g skolah xpun kene keje esok...
huhuhuh....Macam bese wat kan???
ekekkee..nnti pas siap entry neh..mama tito la...huhuh

Ok..arini nak citer ckit ttg set kesuburan..
Sebab ari tuh ade yg btanye mama harga set kesuburan
Tapi mama xdapat nk Pm sbb die tye kat komen blog..


So malam neh mama citer ckit la ttg set kesuburan neh...
Jika xpaham ataupun nak bertanya pape..
Leh hubungi mama melalui emel yer...


Isteri
ESP
Vitalea
B com
Vitamin C
Alfalfa ( hanya option terutama yg sakit bila bersama)
GLA (jika period tak regular)

Suami
ESP
Vitalea
B com
Vitamin C
Vitamin E
Zinc

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

PROMOSI OSTEMATRIX-BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL FREE



CEPAT2X dapatkan promosi Ostematrix dengan segera sebelam korang sume gigit jari...

Untuk bulan Mac 2013,
Shaklee wat promosi hebat untuk produk Ostematrix
Di mana if korang beli 6 botol Ostematrix korang akan diberi percuma 1 botol lagi...
Best kan???

Pade sapa2 yg xjadi ahli lagi...
Time promo nie la korang amek kesempatan...
Sebab ble korang beli 6 botol ostematrix senang2 ajer da dapat kumpul 96 uv...

Pade ibu2 mangandung plak...
yg selalu ajer ade masalah kejang kaki time tidur...
lenguh2 badan dan kaki...
time ni la nak shopping ostematrix banyak2x...
Sebab dgn pembelian 6 botol percuma 1 botol lagi...
hah..da dapat stok untuk 7 bulan..
senang aje kan??xpayah nak beli satu-satu....nak jimat..dapatkan trus untuk 7 bulan...

If la..korang xmampu nk dptkan 6 trus..nk beli 3 ajer dulu..atau 4 ajer..atau 2 ajer..ataupun satu ajer...
xper...Order ajer dgn mama xde maslah pun....
ok???Ape2 contek yer dear...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink