ATASI MASALAH SENGGUGUT/PMS DGN SHAKLEE

aSSalamualaikum..

Tadi mama pos pengalaman mama sendiri mnggunakan alfafa sbg satu cara nak atasi mslh keputihan n senggugut mama...

Sekarang mama nak share dgn korang sume set shaklee yg khusus untuk atasi maslah period xteratur dan senggugut yg teruk...
Kalu sume nak tau....GLA complex dan OSTEMATRIX sgt bgus untuk atasi maslah pms dan period yg xteratur....

Jom bce ckit fakta ttg vitamin neh...

GLA COMPLEX


Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan

Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *

Kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex 

 ♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
 ♥Membantu meningkatkan kesuburan
 ♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
 ♥Membantu dalam menangani menopus
 ♥Menguatkan kuku dan rambut
 ♥Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
 ♥Membantu menangai ekzema
 ♥Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
 ♥Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
 ♥Menguatkan imuniti tubuh
 ♥Memperlahankan proses penuaan
 ♥Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
 ♥Mengawal kencing manis dan darah tinggi
 ♥Mengawal kolesterol

OsteMatrix

Lebih daripada Sekadar Kalsium

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.

 Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Di samping pembentukan tulang dan gigi yang kuat, zat-zat dalam OsteMatrix:

Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf
Menolong mengurangkan symptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air,mudah meradang dan kemurungan.

B COMPLEX


Secara umumnya, manfaat vitamin B Complex termasuklah :

*menggalakkan penghasilan tenaga, 
*mengekalkan kesihatan kulit dan otot
*menguatkan sistem pertahanan badan dan saraf. 

Fungsi Vitamin B yang menggalakkan pembakaran karbohidrat, lemak dan protein menyebabkan ia digunakan dalam pengurusan penurunan berat badan.

Terdapat juga kajian menunjukkan vitamin B ini membantu dalam memperbaiki siptom-simptom dan tanda-tanda masalah saraf berkaitan diabetes dan pengambilan alkohol. 

Ia juga dipercayai membantu dalam menurunkan risiko untuk mendapat kanser.

So order la set Vitamin Shaklee untuk atasi masalah PMS atau senggugut..


Ok..da paham??So sape2 yg ade mslah neh..try la produk neh...
xrugi pun abeskan duet untuk ksihatan...
dripade duk tanggung sakit setiap bulan...
pastu mkn ubt tahan sakit yg akhirnye hanya merosakkan buah pinggang korang jer...

Kalu anda pikir mahal...Pikir la semula...
pikirkan ttg kesihatan diri sndri..pikir lah cam ner azab time sakit...
pikirkan family..suami dan anak2x...
pikir lah sndri....
huhuhuhuhuh

Mane2 yg bminat...boley hubungi mama yer.....



*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
 ♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink
Don't Forget to LIKE My Fanpage
×
blogger tipsblogger templatesWidget