Bahayakah Esp Shaklee??

ESP Shaklee Tidak Selamat Ke?????
Sekarang isu ESP Shaklee pula? Ya lah dah orang kecoh
soya ni tak bagus kan, dan memandangkan ESP
Shaklee ni diekstrak dari kacang soya maka lumpurnya
pun terpalitlah sekali.


Apa yang anda perlu tahu adalah
ESP Shaklee hanya diekstrak dari kacang soya non-
GMO. Ingat lagi kan apa beza GMO dengan non-GMO?
Yang mana baik dan yang mana buruk?
Malah kacang soya non-GMO yang digunakan oleh
Shaklee telah melalui progam Identity Preserved Program
(IPP) . Melalui program IPP ni, Shaklee memastikan
kacang soyanya adalah yang semulajadi dan bebas dari
perubahan genetik . Contohnya, jika ia perlukan 9 bulan
untuk matang sebelum dituai maka 9 bulanlah masa
yang Shaklee peruntukkan. Ia tidak akan diberi apa-apa
bahan kimia untuk mempercepatkan kematangannya .

Jadi proses penanaman soya untuk Shaklee adalah
secara semulajadi dan tiada any intervention ya.
Dan apa lagi yang bezanya ESP Shaklee dengan produk
soya lain?


Apa yang anda perlu tahu kebiasaannya produk soya
akan diproses menggunakan alkohol yang bukan sahaja
memusnahkan kandungan isoflavene yang bermanfaat
pada kesihatan kita malah boleh menyebabkan
pencemaran dari bahan-bahan kimia yang digunakan .

Tapi tidak dengan ESP Shaklee ya.
Kacang soya yang digunakan dalam penghasilan ESP
Shaklee dicuci dengan air untuk memastikan kandungan
isoflavene dan daidzin di dalamnya yang penting untuk
kesihatan terpelihara. Pada yang belum tahu isoflavene
adalah antara komponen penting dalam pencegahan
kanser.


Dan tahukah anda pengambilan ESP Shaklee hanya
disarankan 3 sudu besar sehari. Kenapa? Supaya ia tidak
membebankan ginjal kita untuk memproses. Jadi banyak
ke 3 sudu besar sehari tu? Pada saya tak lah banyak
pun. Tapi pada orang lain, ikut pendapat masing-masing
lah kan. Pendek kata Shaklee sendiri pun tidak suruh
ambil banyak ESP pun sehari. Cukup 3 sudu besar untuk
keperluan harian. Bersederhana itu kan lebih baik.


Kesimpulannya memang ada betulnya soya bahaya pada
kesihatan jika anda pilih untuk amalkan soya GMO dan
ambil pada kuantiti yang melampau banyak. Tapi
pendirian saya, sebagai tumbuhan yang diciptakan oleh
Allah, ia tetap ada manfaatnya pada badan dan ambillah
pada kuantiti sederhana. Shaklee ESP antara produk
berasaskan soya yang dihasilkan dari soya non-GMO
dan melalui pemprosesan yang ketat untuk memastikan
kualitinya terbaik

. Malah cadangan pengambilan
seharian sudah ditetapkan untuk memberi manfaat
kepada badan dan bukannya memudaratkan badan. Jadi
bukan nak promote tapi sebagai produk yang sudah 50
tahun di pasaran, jika benar ESP Shaklee memudaratkan
badan semestinya dah lama ia dikeluarkan dari pasaran.

Jadi fikir-fikirkan lah. Jangan terlalu percayakan cakap
orang. Sebaiknya buat kajian sendiri. Anda akan lebih
yakin bila anda sendiri yang mencari jawapannya.

Credit to www.lifefit.my

HERBLAX + LECITHIN- Rawat Buasir Tanpa Ubat Dan Bahan Kimia


Ketahui cara dan Tip untuk atasi masalah Buasir yang kerap Melanda...
Tak perlu Ubat cucuk montot setiap Hari....
Tak perlu makan Ubat Klinik setiap hari.....


Hanya cuba Vitamin Shaklee dan rasai perbezaan yang ketara....


Nak order???
Sms/Wasap ajer...
Mama pasti membantu!!!!!!

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

HERBLAX- Sembelit Dan Kempis Perut secara Semulajadi


Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi ;
- alfalfa leaves
- senna leaves
- anise seed
- blue malva flower
- buckhorn bark
- licorice root
- rhubarb root
- fennel seed
- culver’s root.

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Manfaat Utama :

♥ pembersihan najis yang tersekat

♥ meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita

♥ membantu masalah sembelit

♥ tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi

♥ mengempiskan perut

♥ ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut..sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.

Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? 

pengamal tegar ubat tahan sakit.

mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit 

mereka yang banyak jerawat

pesakit gout

mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

OMEGA GUARD-Kebaikan Omega Shaklee kepada Kanak-Kanak

OMEGA BAGUS UNTUK KANA-KANAK

Harga Pasaran Semasa :

OmegaGuard= RM 136.00 ( 90 kapsul )
HARGA PROMOSI?????

Jom hubungi saya :
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

OMEGA GUARD-Minyak Ikan Terbaik Dunia

Bagaimana Shaklee Omega Guard diproses?

Minyak ikan yang baik seharusnya diekstrak dari ikan itu sendiri, dan bukannya sekadar dihasilkan dari hati ikan sahaja. Kaedah penyulingan minyak ikan yang kurang sesuai juga adakala memusnahkan sesetengah nutrien, dan tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) - bahan kimia industri yang sangat bertoksik.


Kebanyakan pengusaha-pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan, akan tetapi kaedah ini bukan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrien, malah tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan.

Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard. Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan propietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan paling semualjadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl) merupakan bahan kimia industri yang sanagt bertoksik.
KENAPA PERLU AMBIL OMEGA 3???
Harga Pasaran Semasa :

OmegaGuard= RM 136.00 ( 90 kapsul )
HARGA PROMOSI?????

Jom hubungi saya :
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

OMEGA GUARD - Kepentingan Omega Shaklee


Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?
1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 

DEC 2013-OMEGA GUARD

Ape kabo sume???
Moga sihat la yer....
Sekejap ajer yer...
pejam celik pejam celik...
Da masuk bulan December dah.....
Maknanya da setahun perjalanan mama bersama SHAKLEE...
seronok dan banyak pengalaman...
Apepun bukan nak citer bab pengalaman...
Tapi nak bgtau promosi SHAKLEE akhir tahun 2013...
Omega Guard yang kebabum dan meletops...
Promosi nie memang sangat tepat dan ngam dengan cuaca sekarang...
Yela..bulan 12 kan memang sinonim dengan musim tengkujuh...
Hujan turun tanpa henti...
Cuaca pun dingin dan sejuk ajer....
Bagi yang da penyakit asma....
Mulalah semput kerap menyerang...
Bagi yg resdung...selesema dan hidung ber-air..
Bagi yg mudah demam...menggigil dan menggeletar la...
Bagi yg berisi aka montel...makin kuat makan sebab sentiasa lapar...
Bagi yg ada penyakit lemak..makin susah la lemak nak turun...

Jadi omega memang tersangat la Cun dan sesuai sekali untuk korang..
Beli 6 Botol PERCUMA 1 botol...
Percuma kos Penghantaran....
Percuma Keahlian seumur Hidup....

TAk nak ker????
Bukan senang nak dapat TAWARAn nie tau....

Banyak kebaikan hanya dalam 1 botol ajer...
Jadi meh la kongsi beli dan dapatkan harga menarik sehingga akhir tahun nie ajer...

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 


 ♥SMS only : 012 9399986

MIGRAINE & SAKIT KEPALA


Gejala pening dan migraine adalah kerap berlaku dikalangan kita tidak kira berapa usia dan jantina kita.
Selalunya bila pening...kita akan mula berasa mudah letih...tidak bermaya dan cepat nak marah....

Tanda-tanda migrain

✔ Rasa ngeri ditusuk dengan jarum pada sebelah kepala dan merebak ke bahagian hidung dan sekitar mata. 
✔ Kesakitan teramat sangat dan berdenyut2.
✔ Pandangan silau, kabur dan kadangkala menjadi gelap.
✔ Tekak berasa loya, muntah dan kadangkala tangan dan kaki menjadi sejuk.
✔ Pesakit akan menjadi sensitif pada sebarang bunyi dan suara .
✔ Serangan selalunya berakhir dalam tempoh 4-72 jam.
✔ Sesetengah pesakit akan mengalami pengumpulan cecair dalam badan seperti bengkak bengkak dan membesar di bahagian tertentu anggota badan .

Cara elak migrain, HINDARKAN :

✔ Memakan makanan yang mengandungi thyramine seperti keju
✔ Makanan yang mengandungi monosodium glutamate (MSG)
✔ Elak bau yang busuk, bunyi bising dan asap rokok
✔ Minuman yang mengandungi kafein berlebihan
✔ Stress dan tekanan
✔ Jadual tidur yang tak tetap
✔ Menundakan waktu makan dan biar perut kosong terlalu lama

Kebanyakkan dari kita suka sangat mengambil jalan pintas dengan menelan panadol bila sakit kepala menyerang....

Tahukah anda..bahawa pengambilan panadol secara berterusan dan dalam jangka masa yang lama adalah sangat tidak digalakkan dan boleh menimbulkan pelbagai kesan sampingan...
Lebih2x lagi jika kita menagmbil panadol  melebihi dose yang ditetapkan...

Oleh itu...Sepatutnya kita mencari kaedah atau alternatif lain selain panadol untuk mengatasi masalah migraine yang kerap melanda...

Tahukah anda..CoQ10 merupakan salah satu cara yang disyorkan oleh ahli saintis untuk mengatasi masalah sakit kepala akibat  migraine..


So...macam yang kita tahu....CoQ10 memang ada macam2x fungsi...Bukan Sekadar untung jantung...tapi juga bagus untuk masalah migraine...
Jadi..marilah kita amalkan supplement yang semulajadi..selamat dan mesra pelanggan...
Jom order CoQ1o dengan hubungi mama....


*************************************

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 
 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482
 ♥SMS only : 012 9399986

VIVIX-Alhamdulillah..Dengan izin-NYA mampu bangun dari Stroke


3 Tahun terlantar akhirnya mampu duduk kembali...

Kisah benar ni di ceritakan oleh seorang pengamal Supplemen selama 22 tahun.
Beliau mula makan sejak muda name beliau Uncle JITENDRA

Dan bagaimana VIVIX banyak mengubah ramai kehidupan teman-temanya.
Kisah ini berlaku 4 tahun yang lalu dimana beliau sibuk menyebarkan brochure tentang VIVIX the new breakthrough ke klinik-klinik tempatan, apabila suatu hari ade seorang jururawat tu bertanya.

VIVIX nie boleh tolong orang stroke tak? Uncle Jitendra cerita.. OF COURSE BOLEH sebab VIVIX telah diuji secara klinikal dan memperbaharui sel2 tubuh dengan baik.

So nurse dengan semangat pun order SEBOTOL.

Lepas 21 HARI Uncle Jitendra got a call from the lady suruh die datang ke Seremban sebab pesakit tu duduk seremban. Bila die sampai alangkah teperanjatnya Uncle nie sebab ayah nurse tu dah boleh duduk dimana die telah terlantar SAKIT SELAMA 3 TAHUN. Walaupun die tak boleh berjalan akibat terlalu lame baring, untuk dia duduk dan mampu mengangkat tanganNYA adalah satu keajaiban tuhan berikan pada keluarga tersebut.

Ini adalah antara testimonial sebenar yang di ceritakan pada kami oleh UNCLE JITENDRA yang begitu setia dengan PRODUK SHAKLEE selama 22 TAHUN dan selama itu dia telah berjaya membantu ramai keluarga untuk hidup lebih sihat!! FYI rambut dia mmg hitam k takde coluring or dye ok. aku pun terperanjat!! dan umur dia ialah…… 56 TAHUN!!



Ini perkongsian beliau minggu lepas masa HEALTH TALK.. Memang mengujakan,
Apa itu VIVIX shaklee?

VIVIX ialah satu penemuan Revolusianary dalam anti penuaan tahap sellular atau SEL.
ia adalah merupakan supplemen anti penuaan terbaik di dunia dan lebih dari 1 JUTA botol telah bun dijual.

Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX® telah menunjukkan ia memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan

1) Melindungi dan membaiki selular DNA
2) Memberi Impak positif keada pengawalan genetik
3) Mengalakan biogenesis (pembentukan baru) mitochodria
4) Melambatkan pembentukan protin AGE ( Advanced Glycation End products)
5) Ia juga menjaga kesihatan jantung, otak, kesihatan imun sistem, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sel dan kesihatan dan kesejahteraan.

p/s: Offer Vivix Untuk bula MEI sahaja..Harga spesel..Sila SMS/wassap untuk mendapatkannya dengan harga istimewa...

copypaste:  Mommy Razim

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

Vivix-Bagus untuk Pesakit Kencing Manis

En. R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau “ Kini saya dapat menikmati kehidupan saya dengan penuh gembira dan hebat; terima kasih VIVIX”
Sumber: Vivix2u


Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (cell defense)

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

3. Memperbaiki sel (cell repair)

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

“ Dalam bentuk cecair, minum 1 sudu sehari, rasa macam cordial rebina yang pekat.”

TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE

"Pengambilan Vivix banyak memberi kesan positif pada paras gula dalam darah dan penglihatan yang kabur dulu telah pulih seperti sediakala"

"Paras gula tak naik macam sebelum neh pas consume Vivix.Kalu tak...Mesti gula naik kalu makan lebey cikit"

Wah banyak betul kebaikkan VIVIX ni..Jom hadiahkan sebotol vivix untuk yang tersayang....Lagi2x sekarang tengah promosi vivix kan??Harga memang kaw2x Murah... 
Nak Order??Pm/whatsapp 019 6477482 atau sms 012 9399986

Buatlah Pilhan Yang Terbaik..Pilihan Di tangan Anda

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

VIVIX- PRODUK TERBAIK UNTUK BERHENTI MEROKOK

Bulan nie asek promosi Vivix ajer..
Sana sini duk citer psal kebaikna vivix...
Korang xterase ker nak beli???
Ker sayang duit bila tgok harga vivix neh???
kali neh nak suh org pkir la cikit...
Korang tau x, yg vivix neh bagus untuk mereka yg payah nak berhenti merokok???
Da try mcm2x produk untuk berhenti merokok...Tapi tetap xberjaya???
Ada plak tuh sampai xda langsung niat nak berhenti merokok...
Erm...duit duk perabih ker rokok aje kan???
Kalu dihitung la kan..baper ribu da $$$ yg kuo untuk beli rokok???
Baper banyak VIVIX yg korang leh beli kalu ditukarkan kepada kos mbeli rokok??
Huh...pikir2xkan la...
Untuk pelaburan sekali ajer dalam RmXXXX....
Si suami...abang..adik...ayah tersayang...
mampu untuk berhenti merokok secara semulajadi...
Paling best...Insha Allah...xde kesan sampingan bila korang try produk neh...
Xpercaya???Meh tengok kat bawah neh...
Kalu xnak ubah lagi...xtau la mama...
Ape2pun untuk yg berminat nak beli dan nak harga istimewa..Cepat2x wasap atau sms yer...
Jangan tunggu lame2x sebab promosi bakal berakhir 31 Mei 2013
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 

 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

TESTIMONI 1-VIVIX SHAKLEE


Puan Ira

Pagi ni saya nak berkongsi berita gembira. Baru malam tadi saya hubungi ayah. Bertanya khabar. Yelah, memang saya selalu hubungi ayah. Tapi sebelum ni tak tanya pulak pasal hal ni. Heheh..Saya tanya ayah samada ayah masih konsisten ambil vivix setiap malam sebelum tidur atau tak. Sebab ayah saya ni jenis yang sangat liat nak ambil vitamin. Lagi pula ayah tahu harga vivix ni sedikit mahal.

Ayah tak mau vivix cepat habis sebab ayah takut menyusahkan saya untuk topup vivix dengan lebih cepat. Selalu saya pesan kepada ayah untuk mengambilnya secara konsisten. Bulan ni adalah bulan kedua saya mensupply vivix untuk mak ayah saya. Dan subhanallah…ia telah menunjukkan hasil yang sangat memberangsangkan.

Untuk pengetahuan semua, ayah saya mempunyai masalah sakit lutut. Beliau juga mempunyai penyakit darah tinggi.Ayah pernah kena mild stroke 4 tahun lepas kerana lupa ambil ubat selama 2 hari. Ayah masih berasa kebas2 di satu belah tubuhnya. Sehinggalah bulan lepas saya berikan vivix untuk mak dan ayah gunakan semasa berpuasa dan disambung untuk botol seterusnya pada bulan ini.

Apa perubahan yang ayah saya alami? Pada mulanya ayah hanya tahu vivix ni hanya untuk sakit lutut. Sebab ayah ni jenis sangat liat nak ambil vitamin,lagi2 yang mahal sikit. Ni sebab ayah selalu mengadu sakit lutut kepada saya. Tapi tadi saya bagitahu ayah untuk terus konsisten ambil vivix sebab ia juga penawar untuk darah tinggi. Kemudian ayah cerita,” Ayah gi buat check up kat doctor. Bila di chek, dapat result yang menggembirakan. Sebelum ni tekanan darah ayah tidak pernah 150/90. Biasanya 170/100 atau 160/100”.

Saya sangat bergembira dengan result ini. Dan saya doakan agar ayah dan mak saya semakin sihat dan bahagia selamanya. Saya tak kisah nak topup vivix untuk mak ayah saya setiap bulan pon sebab walaupon ia mahal, ia sangat berbaloi.



************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

COLLAGEN POWDER - Jeragat Hilang, Kulit Putih Berseri

Korang mesti pernah mendengar tentang collagen/kolagen. 
Ramai wanita yang merasa bimbang melihat kedut-kedut halus yang mula muncul pada sekitar wajah apabila usia kian meningkat. 
Biarpun berlaku secara semulajadi, ia tetap merisaukan 
kerana kedutan yang banyak mampu menjejaskan keyakinan diri seseorang.


Pertumbuhan sel baru kulit agak perlahan, lapisan dalam kulit (dermis) kian menipis menjadikan proses pembaikan kulit perlahan. 
Selain perubahan hormon tubuh, pelbagai faktor luaran seperti pencemaran turut menjejaskan pengeluaran kolagen. 
Apabila berkurang, maka keanjalan kulit mula hilang. 
Selain itu, penyusutan kolagen ini turut sama menjejaskan kecantikan rambut (rambut gugur), kuku mula rapuh dan tahap metabolisme menurun.

8 Panduan Memilih Kolagen..

 ♥Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (atau cecair) berbanding kolagen yang disuntik. Ini untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.

 ♥Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine saiz membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.

 ♥Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.

 ♥Pastikan kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan.

 ♥Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri.

 ♥Kolagen juga penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point).

 ♥Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.

 ♥Pastikan ia selamat dan tidak bertoksin

Jawapannya..pilihlah Shaklee Collagen Powder terbaik dari sisik ikan merah..kesan paling awal 8 minggu selepas pengambilan..

Kesan kekurangan kolagen menampakkan kesan penuaan terutama pada kulit dan wajah.

Antaranya ialah:

 ♥Kedutan, pori2 terbuka dan garis halus kelihatan.

-Kulit kering dan mengelupas

 ♥Kulit semakin kurang keanjalan

 ♥Kulit menjadi kasar

 ♥Rambut menipis dan gugur

 ♥Pigmentasi

 ♥Payudara tidak tegang dan anjal lagi

 ♥Mata rasa kering


So apalagi???
Sempena promosi nie...cepat rembat sekarang gak...
Beli 6 percuma 1 dan PERCUMA KEAHLIAN seumur Hidup!!!!

NAK LAGI CANTIK...BACA KAT SINI

************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

LECITHIN SHAKLEE-KURUS DAN CANTIK

Jom take five...
Baca cikit tentang kebaikan Lecithin neh...
Antara produk Shaklee yang paling cepat habes kat Shaklee...
Sebabnya???
Ni la produk paling HOT dan murah untuk KURUS 
bila digabungkan bersama ALFAFA...

  • Lecithin bertindak sebagai pelarut utk kolestrol,triglycerides dan lemak2 yg lain.Sebab tu ia membantu mencegah penyakit2 seperti high blood pressure,stroke,heart disease, arteri yg mengeras … Malah sesetengah pakar mengesyorkan pengambilan up to 6000-7000mg sehari jika berhadapan dgn masalah kesihatan yg sebegini
  • Kenapa org yang nak kurus suke lecitin?Sebab ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian… Pengambilan Lecitin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.
  • Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat2 penting dari saluran darah ke dalam sel2 bdn..Tanpa lecitin yg mencukupi..membran sel akan mengeras dan seterusnya menyukarkan proses penyerapan….Banyak faktor seperti bahan2 kimia dari persekitaran yg tercemar,bahan2 metal,dadah,food additives, pesticides, etc.. semuanya menyebabkan membran sel mengeras yang mana pastinya menyukarkan proses penyerapan zat2…jadi dgn cara menambahkan pengambilan Lecitin ,pasti ianya keputusan yg bijak.,
  • Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati.
  • Lecitin merupakan sebahagian dari unsur yang mengelilingi fiber saraf.Tanpanya,fungsi saraf ni kurang efisien. Sebab tu mereka2 yang menderita akibat multiple sclerosis, fibromyalgia, tekanan, PMS, dapat merasakan kesan yang positif apabila mengambil lecitin
  • Lecitin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus, kuman dan bakteria.Disamping itu, struktur lecithin itu sendiri melindungi sel dari teroksida
  • Lecithin juga dikenali sebagai makanan otak dan saraf.Ia membantu sel otak berkembang,penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter(berkaitan short term memory) . Lecitin dipercayai mampu mengurangkan atau mencegah senility (nyanyuk) atau Alzheimer’s disease. Malah sesetengah pakar menyarankan pengambilan 7000mg sehari utk memulihkan sistem ingatan…
  • Lecithin juga dikatakan sumber hormon neurotransmitter dimana ia menggalakkan proses tidur.Kekurangan hormon ini dikatakan punca insomnia..
  • Lecitin adalah asid lemak perlu yang penting dalam penjagaan paru2 kerana kebolehannya mencairkan mukus dan mencegah iritasi .Dan sebab itulah ianya berguna bagi2 mereka2 yg ada alergi,hay fever,asma,bronkitis dan emphysema
  • Lecithin bertindak sebagai pelincir bagi joint(sendi2) dan membantu dalam penjagaan tisu buah pinggang as well as the sistem penghadaman.
  • Lecithin adalah zat utk kecantikan.. ianya perlu dalam menghasilkan rambut yg sihat..cantik berkilat,kulit yang lembut gebu dan juga dalam mencegah eczema.
  • Lecithin diperlukan dalam penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine, .Sebab tu ianya amat berguna dalam mengurangkan atau mencegah PMS dan gejala2 menopause.
  • Lecithin, bersama unsur2lain digunakan utk membuat BILE.. Bile ni fungsinya plak mencairkan lemak. Pengemulsian ini memudahkan penyerapan zat2 seperti vitamin A,D,E dan K ke dlm badan
************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 
 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986

JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE DAN JANA PENDAPATAN

Rebut Peluang Jadi Ahli Shaklee Bersama Kami

>> Anda mahu mencari pendapatan sampingan?
>> Anda mahu bekerja dari rumah sambil menjaga anak?
>> Anda mahu mendapat income sehingga RM50K?
>> Anda mahukan pekerjaan yang boleh bertoleransi dengan masa anda?
>> Anda mahu mencari peluang perniaagaan yang berisiko rendah hampir 
tiada risiko?
>> Anda mahu mencari peluang perniagaan dengan modal serendah RM75?
>> Anda mahu sistem perniaagaan MLM yang halal?
>> Anda mahu sistem perniaagaan MLM yang adil dimana upline & downline berusaha 
bersama-sama?

BERNIAGA BERSAMA SHAKLEE ADALAH JAWAPAN ANDA


Jadi ahli Shaklee dan berniaga bersama kami dalam Group Euphoria yang menawarkan kesemua impian anda. Bak kata pepatah BUKAN SENANG NAK SENANG BUKAN SUSAH NAK SUSAH.

Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee Di Bawah Group Euphoria
Dengan menjadi ahli Shaklee dan mendaftar di bawah saya, selaku antara Distributor Shaklee yang sah dengan Shaklee ID: 882854 iailah anda mendapat jaminan keistimewaan-keistimewaan yang saya tawarkan kepada anda iaitu:

1. Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama.
2. Sokongan berterusan.
3. Tutorial online.
4. Kelas dan coaching offline.
5. Seminar dan gathering.
6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.
7. Pelbagai aktiviti menarik

1. Dinaungi 3 Orang Master Coordinator Ternama
Master Coordinator merupakan pangkat tertinggi sebagai Distributor Shaklee. Sebaik sahaja anda mendaftar menjadi ahli Shaklee bersama saya, saya akan masukkan anda ke kumpulan-kumpulan Euphoria dan anda akan mempelajari dan berkongsi ilmu dan berniaga dengan dilatih dan dipantau oleh 3 Master Coordinator ternama ini yang menjadi pelopor group Euphoria.

- Master Pn. Siti Nurazlina (Mommy Lyna)
- Master Pn. Shareeza (Cery MamaFaiz)
- Master Pn. Norita Idris (Kak N) 

2. Sokongan Berterusan
Jaminan buat anda. Sebaik sahaja anda sah menjadi Ahli Shaklee di bawah Group Euphoria anda akan terus dipantau dan dilatih secara online dan juga melalui kelas-kelas EKSKLUSIF HANYA UNTUK GROUP EUPHORIA SAHAJA yang dikelolakan oleh 3 Master Coordinator ternama ini. Keistimewaannya anda tidak akan dibiarkan berseorangan tanpa hala tuju dan tidak maju kehadapan. Disini, semua permasalahan anda akan dibantu dalam perjalanan membina perniagaan Shaklee anda dan menjadi MASTER COORDINATOR yang baru.

3. Tutorial Online

Tidak tahu bagaiamana hendak bermula?
Tiada asas pengetahuan mengenai produk Shaklee?
Tiada keyakinan?
Dan sebagainya

Jangan risau!! Jaminan yang ketiga ialah Ahli Shaklee Group Euphoria akan dimasukkan ke dalam kumpulan-kumpulan online mengikut keseriusan anda dan akan ditunjuk ajar dalam kelas tutorial secara online yang akan diajar dan dipantau oleh Master-master Coordinator ini. Anda juga bebas berkongsi idea dan masalah bersama rakan-rakan distributor dalam usaha meningkatkan mutu dan kemajuan perniagaan supplement Shaklee anda. 

4. Kelas dan Coaching Offline
Selain kelas-kelas tutorial online, kami juga menawarkan kepada anda kelas-kelas dan coaching secara offline di kawasan-kawasan tempat tinggal anda mengikut tarikh yang telah diatur. Kelas-kelas ini juga dibimbing oleh Master-Master Coordinator kami. 

5. Seminar dan Gathering
Sebagai Ahli Shaklee dan juga Ahli Group Euphoria, anda dijemput hadir untuk menyertai seminar-seminar yang dianjurkan dan gathering-gathetring yang dikelolakan oleh Shaklee dan group Euphoria. Di sini akan mendapat banyak pengalaman dan juga menaikkan semangat anda untuk mengejar Target anda selain bertemu rakan-rakan yang telah berjaya mencapai impian masing-masing bersama Shaklee.



6. Tips Perniagaan Dari Masters Berpengalaman
Dapatkan juga tips-tip perniagaan yang membantu "Boost" kan perniagaan anda. Eksklusif buat Ahli Shaklee Group Euphoria sahaja.

7. Pelbagai Lain-lain Aktiviti Menarik
Best sangat tau. Antara aktiviti yang pernah dianjurkan sebelum ini ialah:

- Kelas Husband & Role Impact
- Reunion Lady Boss
- Jamuan Hari Raya
- dll lagi

Jadi...

Bagaimana Nak Mulakan Langkah?
Untuk menjadi Ahli Shaklee anda boleh memilih pakej-pakej yang disediakan oleh Shaklee, bukan saya yang sediakan pakej ini tau ^_^

1. Membayar yuran RM75, ATAU 
2. Membuat pembelian RM660 untuk keahlian percuma, ATAU 
3. Dengan pembelian 2 botol Vivix, ATAU 
4. Dengan pembelian 3 kotak Collagen Powder. 


Perbezaan Berniaga Supplement Shaklee Bersama Kami
1. Perniagaan berasaskan produk 
2. Sistem yang halal 
3. Gabungan 3 elemen RAHSIA dalam pernigaan

OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. 
Hubungi missjiwang87@gmail.com untuk maklumat lanjut.

********************************

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit* 

 PM saya untuk dapatkan harga diskaun dan konsultansi percuma.

 ♥ Fb : Wa Amal
 ♥:Fanpage : Multi-Vit Supplement Dehearty 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap Only : 019-6477482 
 ♥SMS only : 012 9399986 
♥ Free consultation for every purchase

SHAKLEE VITAMIN C SR 500mg DAH KEMBALI!!!

Ape khabor semua???
Pasti semuanya da dengar berita yang VITA C SR da kembali ke pasaran...
Masing2x sume duk update blog..fb and fanpage pasal nie...
So mama pun xnak la ketinggalan train plak...
Wow..hampir setahun jugak Vit c xda dekat pasaran...
Masa mula2 mama join Shaklee...masa tu la stok Vit c habes...
Tapi naseb gak la...
Mama sempat merasa sebotol Vit C.
Memang best dan senag nak telan..hehehehe
Now...mama open stok Vit C untuk semua...
Stok is available yer...
Sape2 berminat..sila la sms/wasap ke 012 9399986
Sapa cepat dia dapat..
Sekarang Fb dilanda tsunami Vit C shaklee....
Takut nnti da kehabesan...
Jgn gigit jari ya....
Jom baca seminit kebaikan Vitamin C Shaklee
~ Mencantikkan kulit - Pengambilan Vita C setiap hari dapat membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi yang menjadi penyebab utama pembentukan jeragat.

~ Membentuk Kolagen - Ia dapat merangsang pembentukan kolagen yang mana kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.

~ Memperbaiki simptom Pendarahan - Kekurangan Vita C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

~ Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, megukuhkan sistem imun, peningkatan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, dan juga mengurangkan simptom selsema.

~ Memperbaiki Insomnia - Ia dapat memperbaiki insomnia, stress dan masalah keresahan.

~ Mengekalkan Kolesterol Sihat - Ia dapat mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalan pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.


************************************* 

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*
 Jika berminat untuk membeli dengan Pek Ekonomi Hubungi mama atau isi ajer ORDER FORM yer... 
 ♥ Fb : Wa Amal 
 ♥:Fanpage :Vitamin Sihat Dan Cantik 
♥ Shaklee ID : 890653 
 ♥ Emel : missjiwang87@gmail.com 
 ♥ Wassap/Sms: 012 9399986

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink