Jom Daftar Says untuk tambah income korang!!!

Assalamualaikum....

Hye..ade sape2 pnah dgr x psal iklan SAYS???
hari nie wa nak ajar korang camna nak daftar says..
korang ada facebook? twitter? ada?  bagus..
camna nak buat duit dengan says lak? tahu tak? tak tahu?
takpe2..kita cuba lak says nie..konsep die sama jer macam churp2..
Juz promote iklan die...Tpi says lgi masyuk la better than Churp2x..
Lgipun..Juz dapatkan RM50..da leh cashout....


Sapa yang belum daftar lagi, meh sini kita daftar kat SINI dulu ye..
Nie contoh Wa punye...

Wa baru jer aktif dgn says neh beberapa minggu yg pas..and da dpt banyak tuh...Memang masyuk la...


Ok..kite mulakan tutorial cam ner nk daftar Says neh...


1. Masuk dulu website Says nie kat SAYS.my
2. korang click Create new account cam contoh kt bawah nie


3. Then Log In Facebook korang ye. Email ngn password facebook.


4. Kuar pop up kan? Then korang jer Allow jer taw..


5. Then korang kena creating your account. Ini penting taw. Korang masukkan username kat ruang yg diorang nak tue. pilih la username dan masukkan email korang!


6. lepas tekan Submit tadi, korang terus jer Done cam bawah nie..


7. Ha dah siap Daftar dah! dah masuk ke account korang tue. Sekarang nie korang tekan Social Recommendations untuk share iklan korang!


8. Pastue akan kuar lah iklan2 korang kena share tue. tekan iklan tue.


9. Korang scrol ke bawah, then tekan Generate my unique URL


10. Then korang copy lah code tue. Share lah kat facebook ke, twitter ke, blog ke..senang jer kan..paham kan?


11. kan dah siap. sambil online sambil buat duit kan. SIAP!
SELAMAT MENCUBA!

Nak dapat income tu senang je share iklan dan klik..per klik RM0.20 sama jugak macam Churp Churp .
Nak tau contoh iklan??KLIK sini eh....

Tolong Klik Button Donate Mama Atiyyah

hye....Entry kali neh agk gempak ckit...
Wa nk mtk jasa bek sume...tolong klik pade button Donate wa eh...
Sebabnye wa tgh join GA Besday dari Says.... 
SAYS is giving out prizes everyday for 30 days! profile image
So..wa perlukan seberapa bnyak klik yg ade untuk wa dapatkan hadiah idaman wa...
So pade sape2 yg sudi...wa mtk tlong la yer...
Sebabnye GA neh cume berbaki lagi 2 minggu aje lagi...
PAstu...melopong jela tgok org mng hadiah yg awesome dari Says...

Oh yer..nk citer ckit la psal GA neh...
Actuaally GA neh dianjurkan oleh Says...
So ade iklan yg harus dipromote oleh ahli....
Salah satunye adelah GA besday nie la...
Kite kene promote iklan...org kene klik...
Then peluang untuk menang adelah bdasarkan ranking or brape rmai org yg klik iklanj kite...

HAdiah die mmg best giler la...
Sume gadget2 yg mahal2 n brg2 yg korang mmg idam2kan...
Setiap ari akan ade 3 orng pemenang diumumkan...                             
Ade pham????
nk info lgi..juz g kat link says  and ade bnyk info kt situ..

So Arap2nye korang sudi la yer membantu wa....
hehheheee...TQ u so much....

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Exchange Link

 
COPYRIGHT BY MAMA ATIYYAH, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink